Kakkmaddafakka

Jeg klarer liksom ikke helt å riste av meg en følelse av at gutta i Kakkmaddafakka syns det er skikkelig stas at de lurer hallodamer på NRK og i MTV til å si stygge ord på tv. Av en eller annen grunn blir jeg pinlig berørt, ikke fordi jeg syns cock og motherfucker er så fæle ord å høre, men fordi jeg ser for meg at gruppa var godt over gjennomsnittet selvtilfreds da de kom på hva de ville kalle seg, og selvtilfredshet er jo ikke særlig sexy. Til informasjon, bare.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Om ikke annet er de veldig flinke. Så de under UKA i Ås for en god stund siden. Meget god underholdning. I mine øyne i det minste.

Men jeg er nok også enig i at de ordene ikke klinger så godt i mine øyrer heller.

anderss siste skrik: Substance 3

I don’t think the guys in the band take that much satisfaction in the name either. They were just 15 year old kids when they made the band and the name, and it wasn’t meant to be a serious project. But Kakkmaddfakka have always played great live shows, and people like them, so they have kept going and gained more and more fans. Now it’s too late to change the name, which would probably be best for their chances of success, but what’s in a name?

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.