Eksamen (del 3)

Njaaa.. Leveringsfristen går ut torsdag klokka 15, og jeg har såvidt bare somlet meg til å notere ned noen stikkord og tanker. Det hele har samlet seg opp til en halv side, og da snakker vi i 12-punkt med halvannen linjeavstand. I dag er med andre ord dagen jeg skal redde skinnet, visning av Jesus Christ Superstar begynner på soverommet klokka 14.45, og før jeg legger meg har jeg faktisk planer om å være ferdig med hele greia.

Det er et ambisiøst prosjekt, men sånn går det når man er treit og treig.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Så? Danser du syngende gjennom stua nå? :)

Ja, nå er jeg i full vigør! :p Har sett filmen, og som musicalentusiast er jeg litt skuffet. Holder på med tolkning nå, og etterpå venter den fæle drlftingsdelen. Håper å bli noenlunde klar i kveld/natt, slik at det bare er finpuss igjen i morgen. Vil sove leeeeeenge. Eventuelt blir jeg sittende i hele natt, sjansen er stor for det óg. Jeg er IKKE god på langskriving, og åtte sider er MER enn nok for meg. Vi får se hva det blir til, oppdateringer følger selvfølgelig.

Så du er faktisk en musikal-fan? Alt man ikke veit om folk …

Er ikke alle innerst inne musicalfans?

Nja, jeg har mine tvil om enkelte:D

Men hvorfor sitter du her og fjaser, når du burde drøfte for harde livet? :)

Sitter jo uansett på samme maskin, og får varsel hver gang noen kommenterer. :)

Hmm du begynner å få bittelitt dårlig tid nå vel?

Ja, tiden knappes til nå. Søtten timer til jeg må vende nesa mot Blindern for å levere, og av dem skal ihvertfall fem-seks timer brukes til søvn. Jeg har full kontroll på den ene halvdelen, den andre kan bli noe sjaber.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.