Eksamen (del 2)

Bytur unngått – Tiram to the rescue!

En kjapp tur til Tøyensenteret, hvor jeg møtte en strålende opplagt Tiram og i samme slengen fikk kjøpt litt allergimedisin, sørget for fryd og glede i den Iversenske heim. Damen med hanekammen og rosa topp hjemme i skapet delte villig ut sin VHS-utgave av Jesus Christ, superstar, hvorpå jeg vandret hjem og sjekket kvaliteten. Jeg ble advart om at denne kassetten ikke akkurat var velbrukt, noe som kan gå begge veier. Det viser seg at kvaliteten er helt kurant VHS-grainy, så dette blir bra.

En dundrende takk til Tiram, og beklagelser tilbys for å i vanvare ha trodd et øyeblikk at hun er trønder.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

ajajaj. IRL!

Trøden? Hva snakker han om? Har han i gledesrusen gått hen og tatt en overdose allergimedisin?

Ingen hårsmak, forøvrig :)

Trøden. Virkelig! Det skal selvfølgelig stå «trønder». Jeg retter det nuh.

Jeg trodde en liten stund at Tiram var gutt, så da er det kanskje ikke så ille å være trønder i forhold? Eller, hva er egentlig verst av å være trønder og å være gutt?? For ikke å snakke om hvis man er begge deler! Vi snakker trøndertass! Hohoi! Jeg går og leser videre til eksamen, jeg… Tvi tvi!
(Jeg var med på en oppsetning av «Jesus Christ Superstar» en gang:)

Trenger du flere vhs-filmer? Jeg har et lass jeg skal kaste.

Beklagelser akseptert, forøvrig. Fint at filmen var brukende:)

Åssen går det? Jeg skrev en lang og hysterisk morsom kommentar her før i dag, men den kom ikke med så da kan du ha det så godt! Blir’e no’ årnings?

Hva er det med det føkkings kommentarsystemet her da?!?

Dette er 4. kommentaren jeg prøver å sende, men jeg blir jo sensurert! Tsk tsk!

Oioi, Røvis! Dette var ikke vondt ment, bare rett og slett spamfangeren min som syns du var litt på kanten. Jeg aner ikke hvorfor. Har hørt at Aksimet ikke er helt ufeilbarlig, og nå fikk jeg jaggu bevis for at det er lurt å kikke gjennom nå og da.

Tiram: Du som har peil, hva er det aksimet kicker på ved Røverdatter?

hei!
kan dere si noe forslag om Eksamen Elektroteknikk 7 juni 2006.
takk hvis å høre nemlig fra dere.

jeg har snart eksamen, men foresten trenger jeg hjelp.

[…] Bi_mah: hei! kan dere si noe forslag om Eksamen… […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.