Nytt: Lenker og arkivskap

I dag har jeg lagt til noen nye lenker, stort sett blogger jeg ofte er innom – men som har lurt seg unna lenkeradaren sålangt. Dessuten har BZA hjulpet meg litt med et arkivsystem jeg syns fungerer mye bedre enn WordPress-standarden. La meg bare yte eminente BZA rettferdighet; det er meg som har valgt å kjøre arkivsiden uten formateringer. Det viktigste er funksjonaliteten.

Da gjenstår det bare å fikse det jeg har utsatt siden starten: Finne et design jeg liker.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Takker for lenken til siden min — en lenke tilbake kommer opp i løpet av dagen!

Jeg liker ikke helt de midtstilte lenkene etc. Om det er lov å kommentere. De blir mindre oversiktlige.

Espen: Bare hyggelig det, du har en bra blogg.

Isk: Jaggu!

Nå ble det brillefint her :o))

Meg a???

Jeg visste det var noe jeg hadde glømt. Skal årne det i mårra den dag!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.