Nyttig tips

At et tips er opplagt trenger ikke bety at det er dårlig: Ikke ha tannlegeskrekk. Det er så mye greiere å mate odontologen med tjue tusen kroner over ti år enn det er å ordne biffen på et par uker.

I tilfelle du lurte, liksom. Ævve.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Flinke, FLINKE gutten min!
Du må fortelle meg alt i morgen.

Oj, hvis det er 10 år siden sist er jeg positivt overrasket over at regningen ikke ble værre… Jeg har regna med at hele sparekontoen ryker den dagen jeg kommer meg til tannlegen igjen, så dette gir håp. Jeg har ikke tannlegeskrekk, men tannlegeregningsskrekk etter mange års tvungent fravær pga sykdom.

Takk, Tine! :) Vi tar det på MSN.

beamer: Vel, jeg hadde et lite mellomspill som nok reddet meg ffra trettitusenkronersmerket. Tine – ED tok meg under sine vinger da hun var under utdanning, nemlig.

Jeg har egentlig pirkeskrekk, men det viste seg å være en tøff barriere å komme over. Ukjente folk med pirketing er skummelt.

Syns du taklet sonden (pirketingen) fint jeg, Espen :)
Gleder meg til å høre mer på MSN!

Jeg har ikke tannlegeskrekk, og bruker derfor ca 1000-1500 kr i året på tannlege. Med andre ord: Jeg stiller meg fullt og helt bak tipset ditt.

Jeg har tannlegeskrekk, uten at jeg egentlig helt vet hvorfor. Har aldri hatt hull eller noe, så alt tannlegen noensinne gjort er å si at tennene mine er fine (og at kjeven min er håpløs og skjeiv, stakkars meg).

Men nå har jeg ikke vært hos tannlegen på…iallfall 5år.
Jeg mistenker at mine ikke-eksisterende sparepenger forsvinner nå.

Trines siste skrik: byssan lull

Oj oj… Jeg har ikke vært hos tannlegen på over 10 år selv og tør nesten ikke tenke på det en gang. Kommer til å bli en vanvittig regning. :( Tannlegeskrekken min tror jeg har gått mer over til å være redd for lommeboka. Det blir jo også en ond sirkel…

Lothianes siste skrik: Walk through the fire

Røvis: Det er planen min når jeg er ferdig, det hjelper å ha funnet en tannlege som kan undersøke alt mulig rart uten å være verken skummel eller bruke sonde.

Trine: Du er sikkert en av dem med supertenner, så jeg har troa på at det går bra.

Lothiane: Ja, det blir litt sånn etterhvert. Jeg benyttet muligheten etter press fra militante grupper, lønnspålegg og for å være på et nullpunkt før sommeren. Nå blir det vel greit lenge før den tid, så da er planen halvårsvisitter.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.