Dansebandkalenderen: Oppsummering

Da var julaften overstått og årets kalender her på sida er ferdig. For aller første gang holdt jeg ut hele veien, sannsynligvis fordi jeg kjørte en litt enklere linje enn tidligere. Deltagerne har som vanlig vært beholdningen her, kudos til hele gjengen!

Stillinga etter siste luke ble som følger:
15 poeng: Sigurd
10 poeng: Sandra Banan
9 poeng: Sonja, Jokke og Hjorthen
7 poeng: Tiram
5 poeng: bza
3 poeng: Avil
2 poeng: Victoria, Marina Tamara og Iversen
1 poeng: Indregard, Isla, Rutha, Laila, Ragnhild, Delirium, Jannicke, Esquil, Tor, Thomas, Beamer, Margrethe og Anders

Vinneren ble med andre ord Sigurd, som kan ønske seg premie i kommentarfeltet. Valget står mellom en filmoverraskelse i posten (2 sånne DVD-skiver), tre gjestespill som skribent her hos meg (om han er lettlurt) eller en skjorte med kalenderskryt (også i posten, men la oss være ærlige: hvem går med sånt?). Enkelt valg, med andre ord.

God romjul, folkens!

11 tilbakemeldinger på “Dansebandkalenderen: Oppsummering”

 1. bza sier:

  Gratulerer til Sigurd for snasen innsats. Og kudos til Ivers som holder orket oppe og leverer adventstidens høydepunkt år etter år. Jeg satser på mer aktiv kalenderinnsats neste år. I år ble det litt mye andre aktiviter som begrenset svarfrekvensen.

 2. Sandra Banan sier:

  En fin andreplass på meg altså. Vel, det er bedre enn ingenting. Gratulerer til Sigurd hvertfall.

  Sandra Banans siste skrik: Jeg lærer aldri.

 3. Hjorthen sier:

  Siden H kommer foran både J og S i alfabetet regner jeg meg som soleklar vinner av bronsemedaljen. Noe jeg er godt fornøyd med, all den tid juryen åpenbart var kjøpt og betalt.

  Og jeg slo Esquil, og det er tross alt alltid det viktigste.

 4. Nakenbilder av bananen « sier:

  […] Iversen nakenbilder på e-post. Siden det ga meg to poeng, som gjorde at jeg kom på andreplass på dansebandkalenderen hans, må jeg jo bare levere. Men istedenfor å gi dem på e-post, tenkte jeg at jeg kan poste dem […]

 5. Sigurd sier:

  Da er ønskelista sendt, og andreplassen fra i fjor er revansjert!

  Ønskelista er sendt til mr. Ivers, og jeg takker kalenderskaperen for kalenderen, dansbandene for dansbandbildene, mine konkurrenter for konkurransen (hah!) og mine gratulanter for gratulasjonene…

  Gleder meg til neste år!

  …Nå burde jeg kanskje begynne å ta vare på min egen blogg istedet for å bruke hverdagen her borte…

  Sigurds siste skrik: Sigurd som tegneseriefigur?

 6. Sigurd sier:

  Jeg må også takke for fine ord underveis i kalenderen. Ivers sa at jeg så farlig ut allerede 6 desember: http://www.espeniversen.com/?p=2192,
  og 2. desember mente han at jeg hadde gitt
  «kanskje det beste kalendersvaret noensinne.»
  http://www.espeniversen.com/?p=2160

  Hurra for meg! :)

  Sigurds siste skrik: Sigurd som tegneseriefigur?

 7. Esquil sier:

  Hjort, du er heldig som får slått ham iblant. Jeg kommer alltid uavgjort med fyren.

  gratulerer til vinneren og takk til arrangøren for en uhyggelig serie bilder som aldri går vekk fra netthinna.

  Esquils siste skrik: Mytji lys og mytji varme

 8. Sonja DaA sier:

  Tusen takk for super adventskalender, nok en gang. (jeg vet dette er et sånn kommentarfelt hvor man burde være litt artig, men jeg gidder ikke. Jaffal når jeg ikke kan få poeng for å være det en gang)

  Sonja DaAs siste skrik: 9 grunner til at du kan tegne meg hvis du vil, Virrvarr.

 9. Aina sier:

  Ingen mandagslinker i dag? :C Jeg som hadde gledet meg sånn.

  Ainas siste skrik: Om å være turist på sitt eget hjemsted

 10. Iversen sier:

  Beklager fraværet av både meg og mandagslenkene, folkens.

  Og tusen takk for alle kommentarene her, det varmer. :)

 11. Avil sier:

  Eg er utruleg nøgd med å vere den einaste som fekk 3 poeng!

  Avils siste skrik: Sjå opp for debutantane