Tid for test (igjen)

Jeg fant link til en kul test hos engelen BZA, og syns i første omgang at resultatet mitt var nydelig. Ved litt nærmere ettertanke kom jeg til at det heller var et litt betenkelig resultat – men jeg satser beinhardt på at Severus egentlig er en trivelig type. Selv om han dreper rektor. Ødela jeg for deg nå? Kjipern. Om det er en trøst har jeg ikke lest boka sjøl, så det kan jo hende jeg tar miserabelt feil. Noen vil sikkert rette det opp i kommentarfeltet uansett.

Hvilken Fantasy/SciFi-karakter er du?

«An enigmatic recluse with a mysterious past and even stranger loyalties, you are an intensely serious presence.
I don’t expect you will really understand the beauty of the softly simmering cauldron with its shimmering fumes, the delicate power of liquids that creep through human veins, bewitching the mind, ensnaring the senses…
Snape is a character in the Harry Potter series

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg endte jammen som nøytral på «How evil are you?»-testen — må ha vært Opera som trakk opp :D

Testen «Which Fantasy/SciFi Character Are You?» er borked, så jeg får ikke noe resultat :\

Ellers er jeg: «Not nerdy, but definitely not hip.» Hehe.

Alt man roter bort tida med for å slippe å begynne på oppvasken …

Og jeg er (selvfølgelig) en engel…

Hva betyr «borked»?

Fscked? Lett føkka opp. Etter den svenske kokkens «bork, bork».

Og nå har du vel muligens høyrestilt noe som skulle være venstrestilt :o)

Tiram: Aha!

Røvis: Såklart. :D

Isk: Ja, det går litt fort i svingene her. :D

Jeg har troa på at Severus Slur egentlig er en veldig grei type. Men han ble mobba da han var liten, og har derfor et lite selvtillitsproblem og prøver å hevde seg ved å feks være medhjelper til Voldemort. Men jeg har litt sansen for håret hans (fett og jævlig som noen kaller det)

Ja, føkkju! Jeg ville ikke vite det om dumbledore, og i allefall ikke om Snape… Grompf.

Tam: Jeg er glad i ham på film ihvertfall, Rickman er dritkul. Har bare lest de to første bøkene, syns lite om dem. Filmene er greie.

mn: Tough noogies – men nesten beundringsverdig om du klarte å ikke tilegne deg den kunnskapen før nå.

Ja, jeg er ganske beundringsverdig i blant.

Snape er ikke slem! Han drepte Dumbledore bare fordi han ba ham om det, så Draco skulle slippe å gjøre det. Så Harry ikke har noen grunn til å være sinna på Draco og de kan bli kjærester. ^^

Dessuten er Snape ganske heit.

Dæven, Iversen. Det er jævlig bra for deg at jeg har lest boka. Hadde du spoilet den for meg, så hadde jeg nok kommet på døra med et balltre eller en sammenrullet adresseavis (og dét er en stor avis, det!).

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.