Dansebandkalenderen: Julaften

Årets resultater offentliggjøres i en forseggjort seremoni på første eller andre juledag. Frem til det leker vi ferie, og denne luka er åpen til jeg eksplisitt stenger den. Lykke til og god jul, alle sammen!

Dagens poengnøtt: Siden det er julaften slår vi til med en kombinasjonsoppgave – hvilken av dagens tre nisser ville du helst hatt med på julegavehandling og hvorfor?
nissenummer3nissenummer1nissenummer2
Dagens lenke: I grell kontrast til dagens oppgave, her er ti grunner til at du burde ha begrenset gavehandelen i år.

swedish-dance-bands-044

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Oppfordringen til å bruke mindre på jula kommer kanskje litt sent, man kan kanskje begrense romjulsforbruket, men ellers har den vel liten effekt.

Jeg hadde tatt med meg Nizzedine Nizzedane på shopping. Han kunne bare ha skallet ned de som jobbet i butikken, så kunne vi stukket av med det vi ville ha.

Siden denne nizzen er muslim, blir jula dessuten veldig multikulturell, og det er jo dessuten mulig at jeg får alle pakkene.

Sigurds siste skrik: Sigurd som tegneseriefigur?

Jeg vil ha en sang gave fra Dansgänget Family

jokkes siste skrik: Helvetisk hopphelg

God Jul til alle bloggerne i rss-feedene mine! Håper dere skriver til dere blir 100 år!

Sigurds siste skrik: Sigurd som tegneseriefigur?

Jeg ville tatt med Rune Rudberg, ettersom dildosamlingen hans er komplett så slipper jeg å bli med på noe mer shopping i de miljøene.

For ordens skyld, nissene er (fra toppen) Zinedine Zidane, Rune Rudberg og Paris Hilton.

bza tar hjem poenget for gjennomtenkt svar.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.