Dansebandkalenderen: Lille julaften

Dagens poengnøtt: I dag får dere kalenderlogoen i stort format, og alle hjerter gleder seg. Det er tross alt lille julaften i dag. Hva vil gjøre 2009 til et bra år, tror du? 2 poeng til det beste svaret.

Dagens lenke: Etter gårsdagens lille unoterte blunder forstår jeg at jeg kan lenke til omtrent hva jeg vil her, så da blir det reprise for de som ble skuffet i går. George synger! Få den med deg.
swedish-dance-bands-007

7 tilbakemeldinger på “Dansebandkalenderen: Lille julaften”

 1. Tor sier:

  Wow… julebandkalender holder stand :P

  Tors siste skrik: Verdt å få med seg

 2. Tor sier:

  Hva som vil gjøre 2009 til et bra år? Med mindre finanskrisen påvirker for mye i gal rettning vil barnedødeligheten synke i forhold til i år, og er vi heldige kan økonomien bli «frisk» igjen. Bekjempelsen av sykdommer som meslinger, malaria, tuberkulose, osv. vil gå fremover i Afrika. Sannsyneligvis vil mange nye oppfinnelser bli oppfunnet, og forskningen vil komme lengre (bla. vil det endelig bli gjort forsøk med den nye aksleratoren på CERN). (Dette ble litt kjedelig, men nåja…)

  Selv blir jeg ferdig på vidregående, skal være russ, og har satt meg mange planer som jeg tror vil gjøre 2009 til mitt beste år hittill ;)

  Tors siste skrik: Verdt å få med seg

 3. jokke sier:

  2009 vil bli et kjempe år for de som ønsker å leve i spennende tider. Jeg tror USA og Russland kommer til å rasle mer med kanonene. Afrika kommer til å bli plyndra av alle. Kina vil helt sikkert prøve seg som fredsmegler. Mens EU råtner opp økonomisk så fort Island blir medlem.

  jokkes siste skrik: Helvetisk hopphelg

 4. kamikaze sier:

  2009 vil bli slutten på «nye åttitallet» (med finanskrisens hjelp), og alle vi som er født omtrent samtidig som meg vet vi at det alltid er en veldig god ting når åttitallet tar slutt :)

  kamikazes siste skrik: kamikazes julemysterium, del 6: Finale

 5. Sandra Banan sier:

  Jeg vil så veldig si noe smart her. Men det eneste jeg kommer på er at det som vil gjøre 2009 til et bra år er alle bloggene der ute. Din inkludert.

  Hele tiden oppdages det nye blogger og det er like gøy hver gang. Stå på, alle sammen. Skriv like bra. Nei, skriv bedre, i 2009 – sammen kan vi gjøre neste år bra til tross for pengeproblemer, klimaendringer og skitne politikere.

  Sandra Banans siste skrik: God fuckings jul.

 6. Sigurd sier:

  2009 begynner som et bra år fordi Obama tar over for Bush litt ute i januar.

  I februar settes boliglånsrenta ytterligere ned, så nyetablerte får muligheten til å kjøpe seg hus.

  «Nye Norge» slår Sør-Afrika borte med siffrene 1-6, og Norge er plutselig i fotballrus. Dette skjer i slutten av mars.

  I April blir nyheten om at en ny helaftens spillefilm med Turtles er under produksjon. Ikke i Hollywood, men i Bollywood.

  Årets sommerlåt er en virkelig festbombe, laget av prinsesse Märtha Louise og Röyksopp. Den heter «Englefest er sommerfest» og slippes i mai.

  For min del begynner sommerferien i 2009 i juni.

  For mange andre begynner sommerferien i 2009 i juli.

  I August blir det satt ny varmerrekord i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø. Sverige har den kaldeste sommeren noensinne.

  I september blir det på nytt flertall for de rødgrønne, ved hjelp av Rødts 6 representanter.

  Et kupp i Arbeiderpartiet gjør at Trond Giske blir ny statsminister i regjeringsforhandlingene i oktober.

  1.november vinner Tromsø 4-3 mot Viking i siste serierunde og vinner dermed tippeligaen. Lyn taper mot Fredrikstad og rykker ned.

  I desember er det jul igjen.

  Sigurds siste skrik: Sigurd som tegneseriefigur?

 7. Iversen sier:

  Nå drar Sigurd fra her, 2 poeng.