Dansebandkalenderen: 20. desember

Nå er det jaggu ikke lenge igjen! Jeg har faktisk trua på at kalenderen blir ferdig i år, og det vil i så fall være første gang på tre år. Ikke verst, hæ? Da får det heller være at den har vært litt lite inspirert, jeg sliter rett og slett med å finne den fine linja mellom å gi alle en sjanse og det å bare gi «vær morsom»-oppgaver. Menmen.

Dagens poengnøtt: Jeg savnet alltid en «Rakkestad» i bøkene og filmene om Stompa. 7 poeng fordeles til de beste beskrivelsene av Langåsen Pensjonatskoles glemte beboer.

Dagens lenke: Om du føler deg truffet av denne er du ikke velkommen tilbake.
Snacks!

6 tilbakemeldinger på “Dansebandkalenderen: 20. desember”

 1. Rutha sier:

  Dette ble litt vanskelig.
  Jeg savner morsomme bilder vi skal skrive bildetekst til jeg. Det kunne jeg klart kanskje.

  Ruthas siste skrik: Luke 20

 2. jokke sier:

  Rakkestad ble desverre kasta ut før boka «STOMPA FÅR BLOD PÅ TANN» begynner. Rakkestad var en glatt 50-tallssjarmør som fikk jentene til å bli helt gele i knærna. Desverre for bøkene og Langåsen Pensjonatskole måtte Rakkestad forlate historien da han ble oppdaget med ei jente på pulten til rektor Tørrdal. Rakkestad dro så til hovedstaden der han ble bilmekaniker.

  jokkes siste skrik: Grattulerer Evensen

 3. Sonja DaA sier:

  Jeg visste ikke noe om Rakkestad før i kveld, da jeg googlet det på grunn av denne oppgaven. Nå vet jeg at Rakkestad er en bondekommune i Østfold. Jeg kan ikke så mye om østfold, bare at det høres fryktelig rart ut når folk derfra sier «Ødipus» («oidipuss»), så grunnen til at Rakkestad aldri kom seg til Langåsen var at han drepte faren sin og prøvde å sex med moren sin? Det høres ikke helt riktig ut, så jeg nevner bare paven igjen, sånn for sikkerhetsskyld.

  Sonja DaAs siste skrik: Historien om da jeg flasha en pupp

 4. anders sier:

  hehe… jeg koser meg hver dag med disse fantastiske personene i matchende, grelle plagg.

  anderss siste skrik: Earth

 5. Sigurd sier:

  Rakkestad var gutten som alltid sov, derfor ser du han aldri.

  …det er iallefall det vi skulle tro.
  Rakkestad er egentlig en varulv, som våkner til liv om natta og skaper kaos i de nærliggende bygdene.

  Hvis Karl klarer å få spinnoff fra Mot i Brøstet (burde vært Nils) og Joey klarer å få spinnoff fra Friends (burde vært Chandler), så burde iallefall Rakkestad kunne får spinnoffen fra Stompa…

  Sigurds siste skrik: Sigurd som tegneseriefigur?

 6. Iversen sier:

  Hm. Her skulle det vært delt ut syv poeng, men det får greie seg med seks. Alle de tre forslagene er jo briljante. Jokke og Sonja får fordi de tar med skitten puling, Sigurd fordi en Stompa-spinoff om Rakkestad høres dødskult ut.