Jeg elsker Bt.no (fremdeles)

…og i dag må jeg bare få sitere litt fra denne saken:

En stjålet mobil skapte brudulje i en sentrumsleilighet sent torsdag kveld:
(…) Tyveriet førte til noen raske lusinger. (…) Personen som fikk noen ubarmhjertige lusinger skal ikke ha blitt hardt skadet. Mobiltelefonen er også kommet til rette.

veltepetterMye kan sies om hvor viktig det er at allmenheten får lese om slike brutale tilstander (noen vil kanskje gå så langt som å si at det er oss andre totalt likegyldig om to påseilte bergensere krangler om en jappebamse?), men ordbruken i denne artikkelen er rett og slett kostelig. Man kan nesten begynne å lure på om de involvertes habitter revnet, eller om huskestuen fikk enda større kosekvenser. For et lurveleven!

Min ytterst pålitelige kilde melder at kamphanene syklet hjem på hver sin velociped etter basketaket.

(Iversen Revisited kommer neppe tilbake med mer)

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Tenk om avisenes nyhetsjournalister skulle streike da! Skremmende tanke…

Hæhæ, ja det sku tatt seg ut. :D

Nåja, det kan jo tenkes at det går troll i ord, Rambukk.

For øvrig en kostelig epistel, Iversen. Tusen takk.

Ordet «basketak» har jeg aldri skjønt meg på. Et riktig så merkelig ord.

Og du leser ikke BT har du sagt? Du gir oss jo hele tiden grunner til å lese den, og du må jo ta alt fra et sted? Jeg tror du er skap-BT-leser. :p

Jarle: Det sku bare mangle, man må jo spre det glade budskap.

Tony: Enig der, jeg har en liten hang-up på «huskestue» selv.

Tamara: Nei, jeg gjør faktisk ikke det. :D Denne saken snappet jeg opp i et forum. Jeg er egentlig ikke så glad i å stjele andres greier, men fora er det lov å stjele fra, pleier jeg å fortelle meg selv under aftenbønnen. ;P

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.