Dansebandkalenderen: 18. desember

Ja, da var det WordPress 2.7 for alle penga, dere!

Dagens poengnøtt: Why… so… serious? Nei, fra spøk til kalender. I god Joker-ånd er dette en lureluke. Ett poeng til alle som legger igjen en kommentar med ordet «paven» i!
Dagens lenke: Bor du i en gresshaug og trenger tak over hodet? Her er oppskriften.
Red, white and hunky!

9 tilbakemeldinger på “Dansebandkalenderen: 18. desember”

 1. Sandra banan. sier:

  Paven kommer på besøk på julaften.

  Sandra banan.s siste skrik: En uinteressant oppdatering

 2. Sonja DaA sier:

  trøtt

  Sonja DaAs siste skrik: Bloggerhjerneskade #73:

 3. Sonja DaA sier:

  Får jeg prøve en gang til? Jeg var virkelig så trøtt, at jeg så litt sur (og dermed sikkert alvorlig, tenkte jeg) ut og det virket som en god idé å bare sette fra meg det ene ordet som forklaring. Jeg har ikke akkurat snudd døgnet, bare vridd det litt, det blir vel litt som om paven skulle holdt nyttårstalen sin 3. Januar. Litt feil liksom. Jeg er ikke helt sikker på om jeg er våken nå heller, når jeg tenker meg om.

  Sonja DaAs siste skrik: Bloggerhjerneskade #73:

 4. Sigurd sier:

  ‘Cause everybody hurts. Take comfort in your friends
  Everybody hurts. Don’t throw your hand. Oh, no. Don’t throw your hand
  If you feel like you’re alone, no, no, no, you are not alone

  If you’re on your own in this life, the days and nights are long,
  When you think you’ve had too much of this life to hang on

  Well, everybody hurts sometimes,
  Everybody cries. And everybody hurts sometimes
  And everybody hurts sometimes. So, hold on, hold on
  Hold on, hold on, hold on, hold on, hold on, hold on
  Everybody hurts. You are not alone

  Sigurds siste skrik: Sigurd som tegneseriefigur?

 5. Tiram sier:

  For få tegneserieaktige kjemikaliebad.

  Tirams siste skrik: 18. des: Skruer og stalking

 6. Sonja DaA sier:

  Jeg skjønner ikke hva som fikk fotografen til å si følgende:

  ”Ok, dere ytterst på flankene: spill luftgitar, du til venstre prøve å smile litt mer anstreng. Dere i midten: du til venstre: spill på saksofonen din, mens du later som du driter, og du til høyre, hold for ørene dine, albuene rett ut, og flaks litt med dem”. For det der kan jo ikke ha skjedd spontant?

  (sorry spamminga, men siden jeg var i Oslo i september og spilte poker har jeg hatt planer om å ta Sam på den flinkeste kommentarer-lista. Jeg har liksom ikke klart det helt før det løsnet nå, så nå har jeg fått blod på tann, og har bestemt meg for å ta Ole også, av samme grunn)

  Sonja DaAs siste skrik: Bloggerhjerneskade #73:

 7. bza sier:

  «Let’s put a smile on that face»

 8. Dansebandkalenderen: 19. desember sier:

  […] ai, ai. Lite imponert over evnen til å mistenke at en oppgave bare er lureri… Men ok, en oppgave til skal dere vel få. Jeg begynner å bli lei kalendere nå, hva med […]

 9. Iversen sier:

  Oppdatering av resultatene vil nok skje i løpet av dagen, her ble det ett poeng til alle som inkluderte ordet «paven» i kommentaren sin. Hvit skrift er en kalenderklassiker.