Dansebandkalenderen: 16. desember

Ja, da var vi heldigvis i gang igjen. Dagens oppgave er… todelt, kan vi si.

Dagens poengnøtt: I dag har jeg fjernet navnet på dansebandet, så det er opp til dere å finne på et nytt navn. Her deles det generøst ut poeng for kreativitet (i 3-2-1-skalaen med to 1-poengere) og tre bonuspoeng til førstemann som treffer blink og gir meg det faktiske dansebandnavnet. Bring it on!

Dagens lenke: Liker du Barbie? Ja? Ok, da anbefaler jeg å holde deg unna Ted’s Game.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Meneh… for å løse denne oppgaven må vi jo gjøre det du ga streng beskjed om at vi ikke skulle gjøre i begynnelsen av desember; nemlig lete etter bilder av Svenske danseband på nettet. Jeg tror den finn-det-ekte-navnet-oppgaven er en slags test over hvor lojale vi lesere er til ditt ord, og jeg lar meg ikke lure.

Men et tullenavn kan jeg finne på. Styggingarna.

Sonja DaAs siste skrik: Stakkars meg!

Ja, man kan ikke BÅDE få 3 bonuspoeng OG forvente å kose seg videre med kalenderen vel?

Da velger jeg uansett å gi avkall på bonuspoengene, for å ikke ødelegge gleden jeg har med denne kalenderen. Det er nemlig snakk om veldig mye glede her.

Sonja DaAs siste skrik: Stakkars meg!

Jeg tror bandet heter Kent Esquils, jeg har en onkel som så dem spille live i Eskilstuna i 1973 faktisk, og de rokkket bolle. I følge ham så hadde de en fyr som het Espen Iversen på marakkas, og han gjorde stor lykke blant damene. Ihvertfall når han tok av seg på overkroppen. Det er visst han som står bakerst til høyre på bildet her.

Kent Esquils ble imidlertid opplyst på grunn av en stor kranger om fiskegrateng og surstrømning, og rytmeseksjonen var senere med på å grunnlegge det legendariske dansebandet Ole Dole Doff. Kent har ingen sett siden, men Esquil er fortsatt aktiv i bandet Kinkliane Koff.

Hjorthens siste skrik: Til glede for våre kvinnelige lesere

Jeg tror gruppa heter Lasse og damene. Lasse er personen øverst til høyre… Jeg er dog litt usikker. Personen som sitter i midten foran kan være en mann…

Tamaras siste skrik: We are the Cartoon Heroes, oh-oh-oh!

Gunnhild and the Gigis

jokkes siste skrik: Grattulerer Evensen

Nye navn: «Bjarnhild og grabbarna» eller «Arne Ås og gjengen»

Sandra Banans siste skrik: 16. desember – Dagens inspirasjon

«Hasse och Glansbildarna» har etablert seg godt i Nord-Sverige. De har også fått endel oppmerksomhet i Finland under navnet «Hassolainen Kiiltokuva».

Bandet har aldri slått gjennom i mainstream-Norge, siden de 5 punkter bryter den norske sensurloven av 1913. Det går allikevel rykter om det eksisterer et «Glansbildarne»-undergrunnsmiljø i Indre Gryllefjord.

Sigurds siste skrik: Sigurd som tegneseriefigur?

Ingen kjente igjen Zandraz her, men poeng deles ut til følgende: Hjorthen drar hjem trepoengeren, Sigurd får to poeng og de to siste poengene går til Tamara og Jokke.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.