Dansebandkalenderen: Apologetikk

I dag er det 15. desember, og i likhet med 13. og 14. desember er det ingen luke klar for åpning i Dansebandkalenderen. Tiden strakk ikke til, og det hjalp strengt tatt heller ikke at serveren bloggen ligger på bestemte seg for å flytte litt på seg helt uten varsel på fredag i det tidsrommet jeg hadde tenkt å skrive litt fremtidsposteklare lukeposter.

Arkivet med lekre herremenn i dress og flotte frisyrer ligger på hjemmemaskinen min, så dermed lar jeg være å poste kalender i dag og. Det blir dermed en aldri så liten oppsummering.

Etter tolv luker er ståa omtrent som dette: Sigurd troner på topp med sju gylne poeng. Her har vi en streber, dere! Hakk i hæl, med seks poeng, følger nykommeren Sandra Banan. Hun har utmerket seg med gjennomtenkte og fyldige svar, i likhet med lederhesten. Et tips for dere som vil styrte lederne, med andre ord… Tiram følger på med fem poeng, Tiram er jo en veteran i julekalendersammenheng. Hjorthen og Sonja har sanket fire poeng hver, men jeg blir ikke sjokkert om de ypper seg i tetstriden når vi nærmer oss avslutning. En dark horse kan vi vel kalle Avil, som gjerne tar poeng de gangene hun orker å forsøke seg. På to poeng har vi Victoria, Jokke, Marina og bza, ettpoengbanden består av Indregard, Isla, Rutha, Laila, Ragnhild, Delirium, Jannicke, Esquil, Tor, Tamara, Thomas, Margrethe og Anders.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Det bør vel bli firedobbeltpoeng i morgen da ettersom det er 4 luker i 1…

Hæ? Åssen har jeg fått fem poeng? Trudde jeg lå og vaka nede på to elns, jeg :p

Eh, må jeg klikke på CommenLuv-dingsen for at det skal virke? Jeeze. :p

Tirams siste skrik: 14. des: Skål og katter og mynte

Treig er den også, ligger en dag bak :p

Tirams siste skrik: 14. des: Skål og katter og mynte

firedobbelt poeng er jo en bare en bra ide hvis de tre på topp glemmer å svare så vi andre har sjanse å ta dem igjen.

jokkes siste skrik: Grattulerer Evensen

Wohoo.

Sandra Banans siste skrik: 15. desember – Dagens inspirasjon

Dommeren er kjøpt og betalt. Etter mine vurderinger troner jeg alene på toppen med 12 og et halvt poeng.

Hjorthens siste skrik: Jan Thomas «krenket» av smoking-sak – Kjendis.no

bza!

Du kommer sent i år…

Sigurds siste skrik: Sigurd som tegneseriefigur?

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.