Tordentalen

Mange takk for støtten til alle som stemte på Iversen i Tordenbloggen, vi hadde selvfølgelig aldri nådd så langt uten dere. Det ble ikke seier i år, men vi kom lenger enn både i fjor og året før det igjen. Neste år er vi selvfølgelig bare nødt til å vinne. Før jeg går i bloggdvale igjen (for det er bare tordenblogg én gang i året) har jeg har lyst til å klare opp i et par ting som jeg føler jeg skylder Espen.

  1. Det var ikke Espen som postet det siste valgkampinnlegget. Jeg var forberedt på å ta det på min kappe, men ikke pokker om han får ta æren. Jeg finnes. På ordentlig.
  2. Det var ikke Espen på bildene. Uansett hvor mye dere hadde lyst til at det skulle være ham; det er fortsatt ikke Espen. Jeg har min egen.
  3. Alle trodde jeg tulla med det å stille opp halvnaken, men jeg er dritseriøs. Ikke glem det til neste år. Jeg garanterer ikke kvaliteten på varene, men jeg leverer. Nå har dere nettopp sørget for at kvaliteten forringes ytterlige til neste gang dere får anledningen, for jeg har hørt at det bare går nedover etter at man har fylt 23. Dette er bare deres feil.
  4. Jeg trodde at alt dette var åpenbart, men jeg tok feil. Enten er jeg veldig dårlig til å formidle, eller så klarer ikke folk ta meg seriøst, ass. Buhu!
  5. Jeg er ikke slem på ordentlig, bare når jeg blir gitt anledningen. Jeg er glad i dere alle. Unntatt noen. Men ikke deg. <3

Glad vi har fått klaret opp i dét. Nå skal jeg gå tilbake til å gjøre ingenting, sånn bortsett fra å befinne meg i London. Jeg trenger en jobb som kan dekke husleia mi, og mens jeg sitter her og venter på den kan godt Harald Eia (ja, det var den eneste Iversenleseren jeg kom på som har penger) ringe meg og tilby meg ett eller annet jeg kan gjøre for penger* det neste året.
Vi sees neste år! Og kanskje noen helger innimellom hvis jeg ramler alvorlig på fylla.
Koz og klemz.

*Seksuelle tjenester funker bare hvis du er litt kjekkere enn  Harald Eia og villig til å betale det dobbelte av hva han kommer til å tilby meg for de derre greiene han sikkert vil ha meg til å gjøre.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.