Siri tar over: Tid for skitten valgkamp

Espen er en kjernekar. Og ikke bare det; han er også dyrevenn, bloggevenn, bestevenn, Oles venn, Norgesvenn og generelt vennlig. Det eneste jeg har å utsette på Espen er at han også generelt er en svekling. Kan hende han klarte å legge meg i bakken i 2002, men tordenbloggkampanjen hans har ikke levd opp til den standarden jeg forventer meg. Statistikk? Gi meg en pause da.

Espen har tatt tapet på forskudd. Som ung, sterk og moderne kvinne ligger ikke slikt i min natur. Jeg har derfor bestemt meg for å kuppe Espens valgkamp og gjøre det på den skitne måten, der målet er å vinne. Vi trenger din hjelp. Espen er kanskje på godfot med feministene, men jeg velger å appellere til de sterkeste. Det er slutt på veike diagrammer og ulekre menn i like grilldresser som trekkplaster; jeg skal bruke kroppen min for alt den er verdt.

Menn der ute, foren eder og stem på Iversen Revisited i Tordenbloggen. Sammen kan vi nå helt opp, sammen kan vi vise at dere fortsatt er det sterkeste kjønn, til tross for den evigvarende kvinnekampen. Dere er der for å ta vare på oss. Vi behøver dere, selv om vi tror vi kan klare oss selv. Be din utkårede på middag med champagne og roser, forfør henne og sørg for at hun er underst, og stem på Espen i Tordenbloggen. Vis dem at det er greit å være mannemann og kvinnekvinne, og led mannen til topps!

Motebloggere i Norges land, foren eder og stem på Iversen Revisited i årets Tordenblogg. Sammen kan vi seire, sammen kan vi vise at det er morsomt å se på bilder av oss i finstas og glam. Vi er smarte, sterke og selvsikre, og det er ikke noe galt i å være både intelligent, vakker og selvopptatt. Fristelser er til for å lokke med, la oss ikke legge lokk på våre.

Horekunder
landet rundt, foren eder og stem på Iversen Revisited i Den Store Bloggavstemningen. Sammen vil vi vinne, sammen kan vi vise at det finnes noen der ute, noen som er så frastøtende at penger er eneste vei til illusjonen av kjærlighet. Vi føler med dere, vi som har samboere og tilgang til regelmessig sex syv ganger i uka. Vi vet akkurat hvordan det er.

Min kjære, hellige treenighet; her er en bildeserie av mitt eget mest verdifulle – min bedre halvdel, så å si. Om vi samler kreftene og bringer Mannemannen Iversen til seier i Tordenbloggen vil jeg gjenskape denne serien i egen person, kun for dere. Jeg har en BMI på 16 og verdens lengste ben, jeg tar meg ut i stiletter og har ingen hemninger. Det blir en unik premie som en 17 år gammel bloggerspire ikke har lov til å kopiere og enhver feminist vil holde seg for god til. Menn, Motebloggere, Personer med dårlig selvtillit; GJØR DERE KLARE TIL KAMP!

Hun er blyg, hun er vakker, hun er intelligent. Klær fra H&M og HowCool; 249,- per time.


Erlena er flink til å lage mat, liker skoger i tur og mark, men foretrekker å bli fotografert i sko fra Urban Outfitters før hun varsomt masserer testiklene dine og gir deg en kjapp sugetur hvis baksetet er stort nok.


”Jeg er stolt av kroppen min”, sier hun og poserer velvillig. ”Jeg pleide å være den stygge andungen før jeg kom i puberteten. Jeg blomstret, og kan endelig kle meg sexy. Jeg vil bruke kroppen min til å gi andre glede. Det er fantastisk at jeg samtidig har muligheten til å tjene på det selv.”


”Alle kvinner trenger en sterk mann. En mann som kan holde deg, varme deg, være snill mot deg. En mann som kan stå økonomisk ansvarlig når du overtrekker kontoen etter å ha kjøpt fjorten par UGGs på nettet og glemt at kjøp fra utlandet ikke ble trukket før varene var sendt. En mann som kan dore deg hardt i dritern og kalle deg mamma mens han gråter bitre tårer og kommer i ansiktet ditt for penger. En mann som er der når du trenger det.”


”Når en kvinne tar imot gaver fra en mann og gir sex tilbake, så er det ikke protitusjon. Horer er sånne som blir slått og voldtatt og lever sammen åtte i slengen i en énroms nær Karl Johan. Jeg tar det livet byr meg og gir tilbake det beste jeg har. Det er mer en sånn vennskapelig byttehandel, og har ingenting med å selge seg selv å gjøre. Begge gir hverandre ting de kan unnvære, og får tilbake noe de trenger selv. Det skjer på loppemarked hele tiden.”


”Jeg er kanskje billig, men jeg er ikke dum.”

Mads Larsen; denne er selvfølgelig også til deg.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Dette var skikkelig skittent! Tøft gjort av Ivers å stille opp på de bildene!

Hjorthens siste skrik: Trude Ringheim spør der andre tier

Dette var defintivt det beste valgkampsinnlegget! Tror du vant meg over der gett ;)

Mihoes siste skrik: Dateskole julekalender: 10.desember

hahahahhahaha
herregud, jeg skjønner ikke hvorfor jeg gidder å prøve engang. Med den valgkampen. Hahaha, genialt.

Marens siste skrik: Se mi. See Me. Vote Me?

Å herre!

Du er søtere som levende død, det skal du ha, men nå løper jeg og stemmer. Ingen tvil.

Beates siste skrik: Hannes historie

Definitivt fem!

Sonja DaAs siste skrik: Mitt forhold til Oslo (eller skumle trikken)

haha! den var utrolig!

viljars siste skrik: Demonstrasjoner og opprør i Hellas

Sidan er er sånn sur og humørlaus feminist, så stemmer eg på deg til trass for kampanjen.

Jeg får litt vondt inni meg akkurat nå. På dine vegne Ivers.

Sigurds siste skrik: Skole, bolig og demokrati

Jeg vet ikke om dette er noe folk har fått med seg, men mannen på bildet er altså ikke meg. Dette er helt og holdent Siris verk, og hun får ikke tilgang til mine indre gemakker.

erlend i jente klær er vel ikke akkurat noe nytt syn..med tanke på at han somregel har gått rundt i siris klær når han har vært på besøk.

Nei, dette er klart noko me ikkje har fått med oss, Iversen.

Er det ikke deg?

Jeg føler meg lurt.

Sandra banan.s siste skrik: 10. desember – Dagens inspirasjon

Hahaha jeg dauer :D

Jeg stemte på deg, jeg. Med en valgkamp som det her, er jeg evig din. Og du burde tagget bloggposten NSFW!

Virrvarrs siste skrik: Tordenbloggtegneserie: Virrvarr vs Makeløs

Beklager til alle som føler seg litt snytt fordi dette her ikke er Iversen, men siden Espen tydeligvishar gitt opp kjører jeg mitt eget løp.

Siris siste skrik: Siri tar over: Tid for skitten valgkamp

Hahaha! Weltklasse!
Sissel ville vært stolt av disse bildene Erlend! :D

ØYNENE MINE TA DEM UT PIRK DEM UT NÅ

Nidvegvesenets siste skrik: Nada fakta; kun sannhet og løgn i dag

svigerfars drøm. disse må du jo vise til pappa. hehe

Du kan godt vise ham bildene av Erlend, men jeg har ikke noe behov for å opplyse den øvrige familien om at jeg planlegger å kaste klærne.

DJIZZZEZZZZ!!

Jeg trodde kalenderen var det grusomste jeg ville komme over her inne, men denne tar jaggu pokker meg kaka!

Hadde jeg dårlig ståpels av kalenderen, tror jeg nesten jeg fikk en kronisk lidelse nå. Antagelig må klærne klippes av og beskjæres bort etter dette.

hahahaha!

vaarloeks siste skrik: 13 dager til jul

Vel. Dette var egentlig mest bittelitt ekkelt, samme hvor «ironisk» det er. Ivers berget stemmene med et nødskrik denne gangen.

grøss og gru…

anderss siste skrik: Curl

Fantastisk! haha! Siri, du er helt.

Jeg syns også det er fryktelig morsomt å tenke på at folk tror det er Espen på bildene, og prøver alt jeg kan å ikke se ham for meg i disse klærne….

Nå er det nederste bildet Caspar sin bakgrunn. Takk for internett. Takk for Siris kjæreste. Takk for at jeg får lov til å bytte bakgrunn uten at min romkamerat vet noe.

Takk og god natt!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.