Iversen på TV

frokostJo, som de nære og kjære vet om meg så er jeg ikke fremmed for å prostituere meg på TV for å tjene penger, og har med åra sopt inn ca 50 000 kroner på diverse TV-opptredener. Notér dere kontrasten i finansiell situasjon kontra de forrige to postene. Jeg har det ikke SÅ elendig, altså.

Ironisk nok, siden Pia Haraldsen står for en skau med søketreff på bloggen her, så er det Frokostquiz (Som fra og med neste uke heter Sommerquiz) på TV2 som har stått for mesteparten av gevinstene, og fredag morgen skal det etter sendeplanen sendes et Frokostquiz-program hvor jeg stikker av med premie. Jeg og Pia har en gjensidig forståelse av at vi ikke er spesielt glade i hverandre, noe som spesielt var merkbart forrige gang jeg var med. Moro for de innvidde, ikke så stas for resten. I morgen er det bare Barbro Fagerbakk i studio, og det er helt ok. Hun er likbar.

Det er med andre ord fritt frem for å drite ut unge Iversen i morgen.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Sommerguiz nå? Da må jeg sporenstreks sende en ny søknad!

Mmmmm… Nydelige Barbro!

Barbo er deilig. Hu hadde jeg pult lett.

Har forresten et spørsmål til deg, Espen:
http://www.peterandrej.com/2006/06/01/sjokkerende-svensker-far-ha-sex/

Leif: Søk i vei, jeg tror de bare endra navnet – men den som våger har ihvertfall vinnersjanser. Jeg tør ikke melde meg på igjen.

Peterandrej: Spørsmål besvart.

Jeg ser, jeg ser! :D
Makan til mas på hu derre Haraldsen!

Var det i dag? Da så jeg deg, du gjorde det bra? :o)
Programmet sendes i matetiden til Mini-Me, så jeg ser foruroligende ofte på det…

Og for å kommentere videre på Røverdatter; jeg skrur av lyden under seerkonkurransene…

Eg såg deg eg og! Var det deg med t-skjorta om at du ler av alle andre fordi dei er like?

Røvis: Stemmer.
Ida: Stemmer.
Magnus: Stemmer.

Men han andre hadde ikke forstått åssen spillet funka, så det hele ble ganske parodisk. Han jamra seg i pausene, så jeg ble pinlig berørt.

Jeg så også.
Du var veldig flink.
Men jeg ble nødt til å skru av lyden og se bort når Pia Haraldsen var på, så jeg gikk nok glipp av litt Iversen de gangene jeg ikke kikket tilbake i riktig øyeblikk.

Jeg fikk ikke sett det. Vant du noe?

Saccarina: Tusen takk, jeg syns sjøl jeg fremsto som ganske ufordragelig. Jeg håper jeg virker triveligere på årntli’… Vi slo også av lyden når Pia fikk skjermtid, hun er grusefull. Vi er som sagt ikke perlevenner. :D

Tamara: Jeg vant 10 000, men dette ble spilt inn for en måned siden (utenom seertullet), så penga er allerede sylta bort i BSU.

Inspirert av deg melde eg meg på Sumarkvissen, og jammen ringde dei ikkje i dag og inviterte meg med. Skriv nokre tips i denne tråden, då.

Magnus: Jeg har ikke sett på sommerquiz, men om det er ca det samme opplegget så er det trykkedingsen som er nøkkelen (for de fleste kan svare på brorparten av spørsmålene). Bare ett klikk er dumt, en skau med kjappe klikk er like dumt. Pass på å klikke akkurat i det programleder er ferdig med å stille spørsmålet, klikk to-tre ganger, bestemt og med et halvt sekund mellom. Det er nesten alltid sånn at en klager over at hans knapp ikke fungerte etter programmet, nå vet du åssen du ikke blir den sutrekoppen. :)

Takk, takk. Det der skal eg hugsa på. Øva heime i stova, kanskje?

hei..skal e si noe lurt?? vi vant norway cup!=) å fresten, boka var digg:P

Magnus: Vant du noe?

Kusine: Haha, flotte greier! :D Gratulerer.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.