Iversen på bærtur

Hei!

Jeg heter Kristin Storrusten, og i dag skal jeg gjesteblogge litt hos Iversen, verdens mest sexy og inkluderende mann. Som kjent har jeg skoftet mine gjestebloggeplikter det siste året, men angrende syndere ønskes velkommen tilbake, her som i Bibelen, ikke sant? Joooo! Heia Bærum! Og heia Ivers i Tordenbloggen! Og heia Dansebandkalenderen!

Noen har kanskje registert at jeg liker å tegne, og i dag har jeg tegnet litt om mitt forhold til Iversen. Beklager, Sigurd. Trist at jeg må fortelle deg dette på denne måten. Vi kan være venner?

Når jeg hadde tegnet denne følte jeg at det tross alt var riktig å forklare litt for det uvitende publikum som tror alt bare er fryd og gammen. Derfor har jeg knotet ned denne lille anekdoten fra forrige tirsdag, da det viste seg at Sigurd begynte å lukte lunten. Vi kranglet om ost, vi har gjort det en del i det siste.

I dag vil jeg altså gi min eks-kjære Sigurd en beskjed, og hvorfor ikke gjøre det her hos Ivers? Husk forresten å stemme på ham i dagens Tordenblogg. Det ville jeg sette pris på, for jeg er lei av å være med selv. Jeg har nok med Ivers nå.
PS: Beklager at det ikke ble noe statistikk i dag, Ivers lover å ta igjen det tapte i neste runde. Koz & klemz fra Bærum og Team Storrusten. :-)

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Sigurd er litt skuffet, men…

Ellers lurer jeg på om ikke du skal bli tekstforfatter til tegneseriene mine. Jeg tror vi har potensiale sammen!

Jeg er egentlig mye flinkere til å tegne, men kan godt dra en Zofies verden med deg. :p Takk for gjesteblogginga, sporty gjort.

Veldig bra PR-post!

Iskwews siste skrik: K-sektor, s-sektor og frontfag

Sporty av Kristin dette her. Det må da være litt trist når gjestebloggerne dine er så mye bedre enn deg, Ivers? Du har i det minste verdens supreste adventskalender å støtte deg på.

Sonja DaAs siste skrik: Leserne spør – Sonja svarer

Herlig:) Vi har alle sett det komme, dumt at Sigurd er den siste til å få vite noe…

Sigurd vet!

Sigurds siste skrik: Storebror ser deg

Jeg fikk litt sånn «I’m f*cking Matt Damon»-følelse av denne posten, og det er jo sweet!

Fantastisk!
Jeg leste meg opp på deg før jeg leste Kristin, og det tok litt tid før jeg «tok den», men alt i alt genialt.

Helenes siste skrik: Siden atte derfor…

[…] for større versjon. Les også starten av soga + den noe mer romantiske originalserien. […]

[…] her på min egen blogg, hun har tross alt gjesteblogget litt her. Jeg kan anbefale å titte på hennes bidrag til Tordenblogg-kampanjen min i fjor og den påfølgende “Tvilsom sivilstatus“. Uten noe videre mikkmakk, her er […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.