Helvetesoppdatering

Sak 1: Jobb – fortsatt ingen solid løsning, men har søkt på en jobb som kan minne litt om den gamle. Mest for moro skyld, siden jeg strengt tatt ikke trenger arbeid før i september og da likevel vil klare meg bra med en deltidsjobb.

Sak 2: Studiegjeld: Etter initielle tanker om å prosedere beinhardt på adresserot (som til overmål ble meldt inn et halvt år etter at jeg flyttet fra den aktuelle adressen, hadde jeg visst det hadde jeg nok gått amok) bestemte jeg meg for å hanskes med dette på pinglemåten. Jeg ringte Innkrevingssentralen og la meg på rygg, fikk to ukers betalingsfrist på de to avdragene jeg da ikke har betalt (og heller ikke blitt varslet om). Likvide midler har jeg nok av, så de knappe 7000 spenna betaler jeg iløpet av ettermiddagen. Ringte deretter Lånekassen og sa hva jeg mente om adresserutinene deres, fikk et par unnskyldninger og lovnader om å sende meg all den informasjonen de hadde sendt til gal adresse det siste trekvart året. Fornøyd med dette utfallet også, så blir det ihvertfall uproblematisk å søke betalingsutsettelse for neste semester, om jeg skulle få lyst til det. Selv om jeg innerst inne vet at jeg nok kunne laget nok helvete til å få utsettelse på de spenna de mener jeg skylder allerede er jeg ganske blid og fornøyd. Det er ikke hver dag man slipper å betale hundreogtredvetusen kroner.

Status: Søker (deltids)jobber, er blidere enn i går, madammen har eksamen og jeg fyller 23 år i dag. Hurra for meg!

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hurra! gratulerer med dagen. –putt inn vittig kommentar– ok jeg kom ikke på noe mer…

Hæppi børsdei då.

Gratulerer med dagen!

Grattis med dagen! :-)

Hm, et kvart sekund syntes jeg der stod: «Søker (deltids)jobber, er billigere enn i går (…)»

Danse litt for deg med hopp og sprett og spring!
Håper du får det fint på dagen, med kaffe og krem i magen!

Jeg bukker, nikker, neier, og snur meg omkring :D

Har den ära!

Gratulerer med dagen, Espen Iversen!

Gratulerer :) Jeg har lagd kake og tent 23 lys for deg.

No e du like gammel som meg :) Gratulerer! Håpe dagen din har vore fin!

Grattis med dagen og alt ordner seg for snille gutter, det er jeg sikker på :)

Gratulerer med daaaagen! Måtte du få alt du ønsker deg og en diger bløtkake med jordbær på :o)

23 år, altså? da kjenner du kanskje venna mine. vi får ta det i det skjulte.

Oi, tusen takk for gratulasjoner, alle sammen! Jeg fikk gave fra samboer og pappa, ellers ingenting, men det var veldig fine gaver. :D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.