Sexyblogging på en Tordentirsdag

Først: Husk julekalenderen i dag.

Siden Suzy Dahl (flink)er duellanten min i dagens Tordenblogg (stem på en av oss, så blir vi så blide) har jeg tatt henne litt på ordet og laget min egen lille oversikt over hvor sexy det egentlig er å utføre diverse husarbeid i forskjellige antrekk. Denne kan tjene som en praktisk påminnelse når du, den verdensvante herremann, vil gjøre noe hyggelig for fruen.
Madammen opplyser meg om at det er ganske sexy å fylle ut selvangivelsen også, men det fikk jeg ikke plass til. Mange vil kanskje lure på hvorfor det scorer så lavt å vaske badet, men det er en helt annen utgreiing for en helt annen mann. Alle arbeidsoppgavene er beregnet utført i helsetrøye og fotballshorts.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hvem i alle dager er det som _boner flaggstanga_ da Ivers?!
:-o

Eller kanskje det hadde vært sexy… kanskje jeg har gått glipp av noe stort… Får vi en test av dette med bildeblogging fra deg kanskje?

Lykke til i dag da!

~SerendipityCat~s siste skrik: Bikiniblogging og sånt i anledning Tordenbloggen!!

Enig med Cat, dette bør bildeblogges så vi andre kan ta stilling til om det stemmer. Jeg stusser veldig på det med å ta ut søpla, at det skal være så stekhett. Jeg kan tenke meg stekheitere ting, men hva vet jeg..? :)

Lothianes siste skrik: Desemberbildet dag 2 – Et sted for ro og hvile

hva mener du egentlig med å bone flaggstanga?

Ruthas siste skrik: Andre luke

Jeg vil gjerne protestere mot Elvis (1975) rett over frastøtende og LANGT under Rimi-Hagen. Om ikke rødt kort, så er du jammen ikke langt unna. Men stemme skal du nå få lell :D

idahos siste skrik: Hvor er YouTube når man trenger dem?

Hva er det med all denne fokusen på boning av flaggstang? Pervers gjeng.

Idaho: Jeg var litt usikker, men står for valget. Hagen er en ordentlig smørbukk, men Elvis var en oljete smørbukk.

Elvis var finest i verden. Selv når han var tjukk. Og i 1975 var han ikke helt sånn superduper-amerika tjukk, han var mer litt «godt i hold», som min mor ville sagt. Rimi-Hagen på sin side, er tjukk og bruker røde buker til blå blazer. I rest my case.

idahos siste skrik: Hvor er YouTube når man trenger dem?

bukser, heter det faktisk. Eller benklær.

idahos siste skrik: Hvor er YouTube når man trenger dem?

ta ut søpla?!? det tar sånn cirka ETT!! sekund

lisa kosakiewiczs siste skrik: julekalenderdame #2 Katherine Moennig

Å vaske badet gir meg da vesentlig mer kudos hos kona enn noen av de andre alternativene på denne oversikten. Selv om jeg ikke har flaggstang å bone. Ingen morsomheter som svar på det, takk.

XmasBs siste skrik: Firmaakebrett?

bone flagstanga… kniiis…

anderss siste skrik: The raven

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.