Dansebandkalenderen: 2. desember

Ok, dere sutrete B-mennesker vinner. Allerede andre luke blir en flerpoenger hvor målet er å… vel, for å være helt ærlig er målet deres å more meg slik at jeg blir motivert til å lage kalender for 3. desember også. I kid, of course. Men det er likevel poenget å more meg. Jeg deler ut 3 poeng til klassens dusk, 2 poeng til runner up og fordeler 1 poeng til to andre. Kos dere. I know I will!

Dagens poengnøtt
: La oss være seriøse et lite øyeblikk, hvem ville egentlig vunnet et parti sjakk mellom Eli Engum Hagen og Hillary Rodham Clinton? Og hvem av de respektive ektemennene ville bestukket dommeren?

Dagens lenke: Hvis du trenger å ha noe å fortelle vennene dine om Sarah Palin kan du jo… generere noen connections?

Husk at poengoversikten etterhvert vil dukke opp i sidekolonna. Jeg vil legge igjen poengutdelinger og slikt i kommentarfeltet til den aktuelle lukeposten. Liten endring fra i fjor altså, blir litt enklere for meg.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg tror nok at fru Clinton hadde vunnet partiet. På en annen side er det vanskelig å vite hva Eli har under det håret. Kanskje det er en superutviklet hjerne? (Som ikke er så flink til akkurat det med bilkjøring.)
Om det skulle gå dårlig for noen av partene er jeg ganske sikker på at Carl hadde dratt fram lommeboka først, men dommeren hadde nok fått et par sigarer av Bill forholdsvis fort også …

(Ble litt mange klisjeer på en gang her, men bær med meg. det er eksamenstid og jeg har ikke drukket kaffe i dag.)

anderss siste skrik: Christmas

Sånn rent intelligensmessig tror jeg nok HRC hadde vunnet. EEH kan jo ikke være den skarpeste kniven i skuffen etter all den hårsprayen hun har innhallert over årene.
Det man derimot må regne med er at HRC mister all konsentrasjon så fort hun ser sveisen til EEH eller hører CIH le. Det kan ødelegge konsentrasjonen til en blind-døv.
Når det kommer til bestikkelser stiller vel BC sterkere økonomisk enn CIH. Imidlertid kan det godt være at det ikke er penger BC går for. Er det kvinnelig dommer vet vi jo at alle at BC kan sjarmere hver kvinne i senk (noe jeg selv erfarte da jeg møtte han en sen kveld på gata i San Francisco og jeg mistet munn og mæle). Og jeg tviler ikke på at han fint kunne lurt noen menn også. Som kjent er det svært få atraktive sjakkspillere, og de hadde nok satt pris på oppmerksomhet fra en tiltrekkende person, uansett kjønn.
Og jeg tror nok ikke CIH hadde gått for sin maskuline sjarm på bestikkelsestaktikken, kanskje mer at «hvis ikke kona mi vinner kommer jeg til å besøke deg daglig en god stund framover». Og det er en trussel som hadde fungert veldig godt på de fleste ville jeg tro.

Jeg har dermed to løsninger.
Sjakk over internett: HRC vinner lett.
Sjakk IRL: EEH vinner pga manglende konsentrasjon fra HRC og trussler fra DIH.

Ruthas siste skrik: Første luke

[…] Først: Husk julekalenderen i dag. […]

Da er vi direkte inne fra sjakk-partiet mellom Hagen og Clinton.
De kritthvite brikkene tilhører Eli, mens brikkene som prøver å nå ut til de svarte tilhører Hillary.

Partiet er i gang, og Eli starter med noen veldige fremskritt på høyresiden, det virker som om hun ikke er redd for å ofre noen bønder for å få det hun vil. Hillary derimot prøver å stable opp en solid base i sentrum av brettet, men uansett hva hun gjør bygger det seg opp en kraftig offensiv blant fotsoldatene på hennes venstre side.

…vi er ute i midtpartiet, og Eli har enda ikke brukt hverken løpere eller hest. Hun er kanskje redd for at trimmen skal ødelegge sveisen. Samtidig har hun plassert Dronningen trygt bak Kongen, for som kjent finnes det alltid en stor kvinne bak en stor mann.
Hillary bruker en lignende taktikk, med det virker som om hun er mer velvillig til å bruke Kongen for å få Dronningen i posisjon. Samtidig legger jeg merke til at løperne ble ofret tidlig i spillet. De lignet kanskje for mye på sigarer?

Eli har etter et langt arbeidsliv fått en bonde over til den andre siden av brettet. Men, hva er det som skjer? Den forsvinner ut av brettet og reiser til Spania. Meget besynderlig. Clinton utnytter situasjonen og spiller rasekortet. Men det har ingen annen effekt enn at Eli får to nye kritthvite brikker på høyrefløyen. Det ser vanskelig ut for Clinton, som henger etter i oppslutningen blant brikkene i sør.

Da bryter Bill inn. Han tar alle Hillarys brikker, og plasserer dem på naboboret. Eli ser rart på han, men hun spiller tross alt ikke i hans liga, og han følger jo tross alt sine egne regler. Det blir opprettet en utenriksministerstilling på det andre brettet, og Hillarys Dronning plasseres i sentrum av spillerbrettet, med Kongen stående i skyggen. Det virker ikke som om Bill er helt fornøyd med dette, så han plasserer en spotlight på Kongen også.

Alt i alt vant Eli i sin verden, mens Hillary oppnådde det nest beste resultatet. Bill fikk det også som han ville, mens Carl ikke rakk kampen på grunn av et Her&Nå-intervju.

Sigurds siste skrik: Hvor kommer meme-er fra?

Rodham Clinton vinn. Kan godt vere at mannen til Engum Hagen er ein god politisk strateg sidan han har ført eit lite parti fram til å bli eit stort parti (framleis utan plass i nokon regjering)i eit lite land som tilfeldigvis er vårt land, og nokon syns kanskje Rodham Clinton ikkje er det, sidan ho berre blei nestbest i kampen om å få bli demokratane sin presidentkandidat i verdas einaste supermakt, og den ho tapte for blei president og ho blei berre utanriksminister.
Men her er det ikkje mennene deira som skal spele sjakk, og om det var så trur eg uansett Bill er hakket kvassare enn Carl.

Sjakk er eit utruleg keisamt spel der det er lite flaks og mykje strategi, og det nyttar knapt å preike motstandaren under bordet. Veldig kjipt spel.
Veldig.
RISK er mykje gøyare. Der hadde forresten Engum Hagen vunne fordi det er lurt å framstå som teit underdog, mens alle hadde vore i strupen på Rodham Clinton slik at ho hadde tapt.

Rodham Clinton gruser glatt Eli, med mindre det er noe med den hårsprayen vi ikke veit. «Elnett», så vidt jeg husker. Både herr og fru Hagen har brukt den i mange år, og vi ser jo hva de har blitt … Men Rodham Clinton stiller totalt uforberedt på eimen. Samme sprayen vil sikkert slå ut Bill, slik at Carl Ivar ikke engang trenger å dra fram lommeboka.

Tirams siste skrik: 2. des: Obelix og verdens første LOL-katt

I dag tror jeg at Iversen er han fyren med brillene bakerst til venstre.

Hjorthens siste skrik: For høg komfort i Florø-ambulansane

Eli Hagen hadde blitt eid av Hillary, og ingen hadde bestukket dommerne :P

Tors siste skrik: En gang i blant…

Dette må da være en anagramoppgave? La oss se; Eli Engum Hagen gir «humant legegeni» (om man legger til en t). Hillary Rodham Clinton gir «rallytarminnhold, hoi!» (om man fjerner c’en som er en tullebokstav, som ikke har noe i det norske språk å gjøre, og legger til litt tegnsetting som alltid er bra). Da ser vi lett; lege slår diarè, altså vinner Eli.

Carl Ivar Hagen gir forresten «herlig caravan», som ikke har noe med saken å gjøre, men jeg synes det var verdt å nevne, siden jeg innbiller meg at caravan har noe med campingvogn å gjøre, og det har Carl I også, i mitt hode.

«Iversen revisited» blir forresten «Iversen revisited er best» om man legger til to e’er, en b, en r, en s og en t.

Sonja DaAs siste skrik: Verktøydikt 3: Om en hammer og ensomhet

Jeg tror Sonja DaA var den som bestakk dommeren først, for å sørge for at Eli vant, slik at hun kunne cashe inn konkurransepoeng! Det er dessuten ingen som fikk med seg resultatet i sjakkmatchen ettersom det poppet opp en ny luke i Iversens julekalender før resultatet ble klart!

Eli hagen rygga ned trappa og kom for seint, Hillary vinner på walkover.

3 poeng til Sigurd, det er kanskje det beste kalendersvaret noensinne.

2 til Sonja. Smisk gir poeng.

1 hver til bza og Avil.

Jeg har kost meg. :D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.