Dansebandkalenderen: 1. desember

Kalenderen er i gang! For dere som lurer på noe er det bare å stille spørsmål, men for de av dere som tar tegninga når noe heter «poengnøtt» er det bare å poste svarene sine så fort som mulig. Poeng deles ut litt på min egen dagsform, men hovedregelen er at førstemann til mølla vinner poenget. Det er derfor hver eneste luke ideelt sett åpnes kl 09.00 på morgenkvisten. Jeg gjør mitt beste for å unngå enkel googling, men jeg er bare et menneske. Av og til vil oppgavene variere, naturligvis, og hver dag vil dere få selskap av et hyggelig danseband. La leke begynne!

Dagens poengnøtt: Vi starter med en ordentlig luring. Først må du se storfilmen «Swashbuckled» (2008), så må du svare meg på følgende: Hva slags matvare er det Tim (piraten) spaner ut på kjøkkenet sitt før han åpner kjøleskapet?

Dagens lenke: Du har sikkert alltid ønsket deg en kamerat som er med deg i tykt og tynt, gjerne uten å kreve mer enn en klem og litt mat i bytte. Møt den nye hamsteren din.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Det er en…kokosnøtt!

:-)

Victorias siste skrik: Kanskje det er derfor du ikke får pult?

Dette var nesten i overkant manisk.

Victorias siste skrik: Kanskje det er derfor du ikke får pult?

Yay (igjen)! Denne adventskalenderen er bedre enn jeg kunne drømme om!

Sonja DaAs siste skrik: Den mest rotete hjemme-hos noensinne

Ajaj! Veldig sommerfuglaktig, må jeg si.

coconut!!!
likte å se deg i høye heler btw…fikk du vondt etterhvert?

Ruthas siste skrik: Første luke

Hm, har ikke jeg sett Gert Jonnys før, tru?

Tirams siste skrik: 1. des: Mø, politi og Italia

Iversen er han til venstre!

Søte hamsteren :)får masse mat av meg…

[…] kjører julekalender i år, og har planer om å vise oss et bilde av et danseband hver eneste dag helt frem til jul. Bra […]

Coconut! :D

Fantastisk!

Ragnhilds siste skrik: Og sola skjant som bare det!

Nei, vent! Coco nut! (Sies det i rulleteksten i hvertfall)

Ragnhilds siste skrik: Og sola skjant som bare det!

Du burde ha på sånn kommentarmoderering. For nå kan jeg også svare kokosnøtt! Uten å ha sett filmen lizzom… ;)

Men burde jeg se den?

Deliriums siste skrik: Verdens aids dag

Førstemanntilmølla, Delish! Filmen er skikkelig severdig.

Ettersom jeg fortsatt er i besittelse av nevnte kokosnøtt, føler jeg at jeg og fortjener et poeng selv om jeg kom litt sent til festen.

Delirium: Ja, du burde definetivt se Swashbuckled, og det sier jeg ikke bare som regissør, klipper og skuespiller, men også som venn av Espen, som spiller hovedrollen, Din Venn Ole som dukker opp i en overraskende gjesteopptreden, Sonja som manusforfatter, Storrusten som cameo, Storrustens kjæreste Sigurd som og dukker opp i en rolle og alle de andre som var med, men som ikke er kjent i bloggerverden.

Jannickes siste skrik: Ting britiske Sam Tyler fra Life on Mars aldri ville gjort.

heh?

kokosnøtt, men…

jeg mener da at det i gamle dager gikk an å få poeng i julekalenderen din uten å svare først? hm. husker jeg feil?

Esquils siste skrik: Quiz-treff for bloggere

Nå sluntrer jeg unna en del svaring, men…

Esquil: Når det finnes et fasitsvar må det nesten være førstemann til mølla. Det er noe annet på konkurranser om bildetekst, eller hvis ett svar kan være riktigere enn et annet som også er riktig. De som står opp sent vil nok få sin revansj.

Sidan alle andre seier kokosnøtt, svarer eg valnøtt.

Jeg legger ned veto mot tidstrange oppgaver. Jeg vil ha tidløse oppgaver man kan finne på morsomme svar på i midten av februar. Småbarnsforeldre kan ikke klokka… :(

Jeg synes reglene favoriserer A-mennesker, og jeg synes de får for mye gratis allerede.

Jeg svarer selvsagt også Cocos nucifera, eller kalpa vriksha som det heter på sannskrit. Sannsynligvis en den dessuten filippinsk, siden de er de som har den største produksjonen på verdensbasis. Det er også trolig at den har rundt 33,49 gram fett pr 100 gram, derav 29,7 g mettet fett. Det vi ser er allikevel hovedsaklig K2O, da det utgjør 45,01% av skallet.

Visste du forresten at Vasco da Gama var den første europeer som beskrev kokosnøtta, etter at han fant dem i Indiahavet i 1498?

Sigurds siste skrik: Hvor kommer meme-er fra?

Swashbuckled har jeg derimot ikke sett…

Sigurds siste skrik: Hvor kommer meme-er fra?

Den Vasco da Gama-faktaen var forresten bare tøys…

Den greske fysikeren Ctesias skrev at han hadde sett kokosnøttpalmer i India allerede i år 415 før Kristus.

Sigurds siste skrik: Hvor kommer meme-er fra?

Jeg satser forresten på at denne desembermåneden skal føre meg inn på «Eliten»-lista.
…dersom det er nicket mitt som telles da, og jeg ikke har startet på nytt etter at jeg skiftet nettadresse.

Sigurds siste skrik: Hvor kommer meme-er fra?

Hvis dette er det første dansebandet ser jeg fram til juleaften :P

Tors siste skrik: En gang i blant…

Nå har jeg plukket meg ned en kokosnøtt ..
Vakkert bilde. Gleder meg også til julaften. det kan jo stort sett ikke bli bedre/værre enn dette.

anderss siste skrik: Christmas

Jeg er så utrolig imponert over innsatsen her, det er nesten ikke til å tro. Alle som har deltatt med noe som ligner et svar (nei, faen heller, alle dere som har sagt noe her) får ett bonuspoeng hver!

Hovedpoenget går imidlertid til Victoria, og oversikt regner jeg med å spikre opp i morgen. Ny luke (som ikke diskriminerer B-mennesker!) klokka 9.

Dritfornærma over å bli tatt for å være A-menneske :-)

Victorias siste skrik: Eksamensforberdelse [Tordenbloggfilm]

Bonuspoeng er en snasen løsning, men like fullt er dette tidspresset for hardt for meg. Tenk om du påfører leserne dine magesår? Kan du sove om natten da?

bza: Les parentesen igjen, du.

Hehe, reglene diskriminerer jo de som går på skole, men det finnes værre ting å bli diskriminert fra :P

Tors siste skrik: En gang i blant…

Kan jeg få poeng selv om jeg svarer kokosnøtt nå? Har så innmari lyst på et poeng.

Ok, Margrethe, men så er det slutt.

Tor: Tja, kommer an på skolen det. ;) Problemet er at jeg ikke tør å kjøre sånne «underhold Ivers»-oppgaver hver dag.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.