Årets julekalender på Iversen Revisited

Før vi setter i gang tenkte jeg det kunne være greit med en liten post om hva temaet blir i år. Kalenderen får det stilige navnet «Dansebandkalenderen» og vil by på et hyggelig bilde av et tidløst danseband hver eneste dag i desember. Med andre ord: Ikke søk på Google etter bilder av svenske danseband de neste fire ukene, for da ødelegger du moroa.

I tillegg blir det litt konkurranser og slikt, hvor svarfristen alltid går ut når neste luke åpnes. Opptelling av poeng tar jeg når jeg føler for det, sannsynligvis ikke hver dag. Stillingen oppdateres i sidekolonna og premie snakker vi om når julaften nærmer seg. Siden «Monday, bloody monday» utgår i desember er det også lov å forvente en kalenderlenke, jeg er hyggelig sånn sett.

Hver morgen i desember, helst på slaget 09.00 vil det åpnes en luke. Jeg blir skikkelig blid om dere følger med!

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Dette virker lovende ;)

Tors siste skrik: Og du trodde det var langt til butikken?

Jeg gleder meg. :)
Det ble andreplass i fjor: http://www.espeniversen.com/?p=1430
I år skal jeg satse på å svare hver dag, så jeg får hentet hjem seieren.

Sigurds siste skrik: Hvor kommer meme-er fra?

Dette blir bra!

anderss siste skrik: Substance 2

Yay!

Sonja DaAs siste skrik: Den mest rotete hjemme-hos noensinne

Tor: Lovende og lovende, det er i hvert fall kalender. ;)

Sigurd: I år tror jeg kanskje det blir tøffere kamp om poengene, så legg deg i selen.

anders & Sonja: Yay!

Hurra :D :D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.