Den dagen jeg mistet manndommen min

Som alle vet er det å spise mye og på en maskulin måte noe av det som gjør oss karer til skikkelige menn. Jeg har i hele mitt liv vært stor i kjeften og aldri feiga ut fra en utfordring ved å si «nei, jeg er nok mett» eller «beklager, jeg spiser ikke hva det skal være» – inntil i går. Det smerter meg å melde at jeg for første gang i mitt voksne liv har tapt.

Jeg falt for eget grep, burgeren jeg selv stekte og satt sammen ble for stor og jeg måtte ty til spiseredskap. Den ultimate skam. Kommentarfeltet til dette innlegget må vel modereres om Kent får blod på tann, men jeg tar sjansen inntil videre. Det er tross alt ganske barskt å brette sine feil ut for hele verden. Bildebevis er vedlagt, til skrekk og advarsel. Notér dere den sexy hudfargen på det tredje blinkskuddet, sommeren er åpenbart her for å bli. Det er forresten ikke nødvendig å mobbe meg for mine bilderedigeringsferdigheter heller, jeg kommer nok til å gråte meg i søvn i natt uansett.

burgerhoreri
Nederlag, ditt navn er kniv og gaffel…
Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

MENN, kjære venn, ville ikke spist den dritten der uansett åssen de blei servert den.
Jeg er redd du må ha vært borte akkurat den dagen de lærte bort matvaner i kjønnsosialiseringa. Men det er altids mulighet for repetisjon.

Burger er godt, og alle vet at de smaker bedre jo verre de ser ut. Menn spiser kjøtt.

De beste mennene spiser ikke kjøtt…

Jøss, jeg trodde du var svært i kjeften jeg, Iversen. Det der var litt svakt, synes jeg.

De beste mennene dør unge, det vet vi som har lest nok Victor Hugo.

hahaha girlyman! men jeg heller mot å være enig med Leni her. men så er jeg såpass innbilsk at jeg tror at jeg er i beste-menn-kategorien til Leni da.

Pluss ekte menn putter salsa på alt. og jeg kan ikke se noe salsa på burgeren din.

Er det bare vegetarianere som frekventerer her, altså? Pinlig.

Salsaen var helt på toppen, chunky hot salsa med hvitløk.

det teller ihvertfall for noe. salsaen reder manndigheten din her tror jeg.

d (putt den inn der den passer)

Jeg hadde krydra burgerne med ganske sterkt krydder også, om det betyr noe.

Iversen, hva har du gjort med menyen din?? Den er jo helt i kjelleren.

Ekte menn spiser forresten selvsagt kjøtt. Vi snakker jo om menn, ikke kaniner.

Isk: Hamburger er jo godt. Mye bedre om man lager dem helt selv, jeg må jo innrømme at disse var ferdiglagde (og ikke veldig gode, derav alt tilbehøret). Ellers er kostholdet ganske greit, mye kaninføde og grønnsaker. :p

Prøver du å ro i land forholdet til alle veggisene som vanker her, nå? :D

Jeg ante ikke at dere var så militante. Muligheten for at jeg bare spiser en rå biff i kveld for å opponere er stor.

Jeg er altså ikke vegetarianer — sjøl om jeg eter ganske lite kjøtt til ikke-veggis å være. (Jeg foretrekker som regel fisk.)

Full støtte iversen… hamburger er godt.. ;-) og kjøtt er til for å spises. ;-)

Akkurat nå er jeg av typen som mener tiden er inne for vegetariates diktatur, men egentlig gir jeg ganske beng så lenge jeg ikke trenger å innta dritten…

Sant nok Leni, kanskje vi kjøtt spisende ikke har mer erfaring med vegetiarans mat enn mor salat…

*søker opp lenis magiske oppskrifter*

Mmmmm… Burgers!

Kjøtt… mmmm :)

Men Ivers: du drakk vel ikke cola til???

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.