Når er det snart helg?

På arbeidsplassen min er det noen som begynner å si «jaaah, nå ærre snart hælja, dere» allerede rundt lunsjtider på tirsdag. Dette har vært spire til lite diskusjon (ikke alle liker tanken på å måtte finne seg i at det er lengre til helg enn ønskelig), men til mye taus irritasjon. Nå lurer jeg på hva dere mener om saken. Du kan krysse av på opptil to alternativer. Ikke det at jeg helt vet hvorfor, men det virker så smålig å bare tillate ett valg (Edit: Det viser seg at det likevel bare går an å stemme på ett alternativ, selv om jeg er ganske sikker på at jeg tillater to. Det er innstikkets feil, smålige innstikk!).

Godt valg!

Når er det "snart hælja!"?


Sjekk resultat

Loading ... Loading ...

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hva med oss som har helg hele uka?

Hva med oss som har helg hele uka bortsett fra annenhver helg?

Siris siste skrik: draft no. 900

Det er snart helg ved lunsjtider på mandag. Eventuelt om mandagen er skikkelig dårlig så er det snart helg når du entrer arbeidsplassen og tar ukas første kopp kaffi før du begynner arbeidsuka.

Thloms siste skrik: Sterk energi i trappa

Det er snart helg når man våkner opp på fredagen. Lunsjen har ingenting å si. Når man våkner på fredagen er det kun 1 dag igjen. 1 dag er veldig lite.

Sigurds siste skrik: Eksamensdikt

På sentorsdan’!

anderss siste skrik: Metric conversions

Yup, manglet et alternativ for oss som har helg hele uken (permisjon), pluss at jeg kun fikk haket av for et alternativ, enda du lokket med to. Frekt begge deler.
Men nå er det vel snart helg? :)

Astrids siste skrik: Tips til gode blogger, aka. namedropping

Etter lunsj i dag er det snart helg ja.

Enig med Tine. Nå er det snart helg! :-)

Liljas siste skrik: Å pakke seg inn i musikk

Lilja: Hurra for snart helg, a!

Siri & Siri: Dere teller ikke. Eventuelt glemte jeg bare å legge til sånne rare alternativer.

Thlom da. Du skuffer.

Sigurd: Klart lunsj har noe å si, du stadfester jo tidspunktet til før lunsj. Tenk om det ikke sto noe om lunsj, men bare «på fredag», da hadde det vært totalt utydelig hva du stemte på. O_o

Nå er det visst snart helg.

Jeg fikk bare lov å krysse av for en og valgte torsdag etter lunsj som akseptabelt. Selv om jeg ikke er i jobb eller utdanning så har jeg jaggu ikke helg hele tida likevel. Må jo opp grytidlig for å få Poden på skolen. Jeg er sikkert like glad som andre når helga kommer og jeg kan velge å sove lengre om morran.

Fin poll det her, sikkert et viktig tema på mange arbeidsplasser. ;)

Lothianes siste skrik: Bjelleklang…

OK. Jeg vil endre svaret mitt. Jeg svarte opprinnelig «torsdag etter lunch», men jeg prøvde nettopp å dra «nå er det snart helg»-linja, og det føltes bare feil. Nå vet jeg ikke hva jeg synes.

Sonja DaAs siste skrik: Jeg innrømmer å ha tatt feil

Onsdag etter lunsj. Da er man kommet seg fint halvveis i uka, og dessuten er fredag en fin dag, noe som vil si at etter lunsj på onsdag er det bare halvannen teit dag igjen før helg. Og sånt liker vi.

Trines siste skrik: oppdatering de luxe liksom

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.