Faen

Null oppdateringer den 26. mai. Det er for dårlig, selv med broderlig besøk. Heldigvis har vi Meningspolitiet på plass, i dag avslører MP at min bror heter Skrivesperre. Det er hårda bud og tøffe tak, heldigvis har jeg planlagt en slutt på all inspirasjonsmangel til søndag. Søndag blir fint.

I mellomtiden kan dere jo sjekke ut alle lenkene mine (De er kule, hele gjengen) og Sonitusintervju med Elvis.

2 tilbakemeldinger på “Faen”

 1. O! sier:

  Hehe… iversen nå trår du vannet. ,-)

  men men, skal ikke le av deg fordet, vi alle lider av dager der bloggen rett og slett blir glemt.

  nå må du huske å signe siste artikkelen min da… ;-)

 2. Iversen sier:

  Yes sir.
  Men det er faktisk ikke slik at jeg glemmer bloggen, eller har skrivesperre. Det er banna bein besøk fra bror min som stjeler all tid. Bare i dag har vi sett en fotballkamp, spilt fotball i flere timer, sett en film på kino og spilt fussball til den store gullmedaljen. I går spilte vi flere serier bowling, fem partier biljard og omtrent alt annet som koster penger og bare er fett en kort stund av gangen. Søndag ettermiddag reiser poden, og da skal jeg feriere litt før jeg starter på ny frisk til mandag. Er jo tynnere med besøk i helgene uansett. :) Dessuten; Har du nytt «Manko på blanko»?