Monday, bloody monday 82

Til tross for ganske få tilbakemeldinger har Siri (Sancti) satt i gang med NaNoWriMo, fremgangen hennes kan dere følge med på i sidekolonna. I det jeg skriver dette står telleren pal på… ehm.. 86 ord, men det blir vel flere. Tror jeg. Om du vil hjelpe til kan du jo lese Siris siste bloggpost og gi en tilbakemelding?

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Kule star wars bilder. Sparer de andre linkene til senere/tidligere i dag.

Anderss siste skrik: Run

Hei Iversen, denne kommentaren har ingenting med innlegget ditt å gjøre, men håper det er greit å spørre allikevel:

Hvilken tittel kommer etter generalløytnant? Ikke at jeg har planer om å konkurrere med Rutha, er faktisk fornøyd med å være gullunge, jeg ;) Men nysgjerrig er jeg jo:)

PS: Nå har Siri greid å produsere enda flere ord siden du skrev dette innlegget. Spennende! :D

Anders: Ah, du porsjonerer? Smart mann.

Liljefot: Etter Ruthas rang, generalløytnant, har jeg fire til. Neste hakk er general-status. Siri overrasker, jeg hadde aldri trodd hun skulle passere tusen ord, men der må jeg spise hatten min, gitt.

Det er klart at det er veldig fristende å kaste seg over slikt umiddelbart, men jeg må jo ha noe å avveksle med når jeg egentlig skal jobbe etterpå.

Anderss siste skrik: Run

Hei Iversen, jeg har spørsmål angående Tordenbloggen. Er det meningen at man skal stemme mer enn èn gang? For hver gang jeg er innom, så er pollen, eller hva den nå heter for noe, alltid åpen for å stemmes på, og siden jeg bestandig tror at mine stemmer ikke har kommet med, så har jeg stemt igjen.

Jeg har lest reglene skikkelig, og Hjorten skriver at man skal stemme èn gang, men så leser jeg i kommentarfeltet at du skriver at man kan stemme flere ganger?

arrg… ikke bli sur på meg, jeg er tross alt ny når det gjelder å forstå seg på Tordenblogging og sånt noe, men har jeg gjort noe feil, mon tro? Eller er det riktig det jeg har gjort så langt?

Snille Iversen, hjelp en snill, barnslig frøken! :cry:

*snufs*

Hei Liljefot. Jeg har lagt igjen noen ord på Tordenbloggen. Har du stemt flere enn en gang fra samme PC på den pollen som ligger ute nå, da er det noe fusk. Om du har avlagt en stemme hver gang det har kommet ny poll, da er alt som normalt.

Nei, jeg har stemt flere ganger fra SAMME pc. (litt flau her). Har skrevet svaret mitt på Tordenbloggen også. Hva skjer nå?

Har jeg ødelagt noe? :(

Liljefots siste skrik: Noen kjennetegn på bloggegalskap

Ok. To ting nå, bare:

1. La oss holde Tordenblogg til Tordenblogg.

2. Neida, du har ikke ødelagt noe. Jeg har varslet Hjorthen om at poll-greia hans ikke er helt god, så får vi se hva han gjør. Det er han som driver dette.

Ok:) Skal ikke blande Tordenbloggen med din. Og takk for hjelpen:D

Liljefots siste skrik: Noen kjennetegn på bloggegalskap

Hei Espen, jeg bare lurer på om det blir julekalender i år???
For jeg er klar.

jeg er altfor svak for ordspill.

vaarloeks siste skrik: venstre-høyre, potet-pottit

og jeg er david hasselhoff? i feel so sexxy.

vaarloeks siste skrik: venstre-høyre, potet-pottit

Tine: Vel, jeg kan ikke akkurat si nei, for jeg har ikke tenkt «ikke faen om jeg gidder» ennå. Vi får se. Sjansen er nok ganske stor.

vaarloek: Svak for ordspill OG ser ut som Hasselhoff? Get out of my dreams and into my car!

mhm, i am perfection in a nutshell.

vaarloeks siste skrik: å miste en venn til historiens skraphaug

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.