Produksjonsbrems og en liten test

Det er en halvstor mulighet for at oppdateringer frem mot mandag blir sporadiske og av den veldig lettebeinte sorten, jeg har nemlig lillebroren min (som er fjorten år og ihvertfall fem centimeter høyere enn meg) på besøk. Ikke det at han skal underholdes non-stop, men det blir lite tid til å skrive likevel siden vi sikkert kommer til å spille relativt mye PS2 og fotball. Dessuten skal jeg bruke mye tid på å forklare ham hva han skal fortelle foreldrene sine om min kommende bursdag og hva jeg vil ha. Jeg sikter meg inn på penger og… ja, penger.

Jeg satser på én oppdatering hver dag, så får vi se tiden an om den blir bra eller ikke. Vi skal på X-3 til lørdag, så det kan jo fort komme en anmeldelse på søndag en gang.

Heia Himmelspretten!

For å få noe litt gøyalt å poste her har jeg uansett tatt en test, det er resultatet jeg har limt inn til høyre, om noen skulle være i tvil. Jeg tar ikke ansvar for det aktuelle nettstedets meninger:

Ta testen selv: Hvilken kjent statsleder er du?

Jeg føler kommentarer utover testresultatet bare vil føre til videre tilsøling av det Iversenske rykte.For å oppleve en effektiv dytt ned fra eventuelle høye hester er det altså bare å slå seg løs. Du vil nok angre på det, men så har du ihvertfall slått ihjel noen minutter i dag óg.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hitler??? WTF?

Litt sur for at eg ikkje blei «a people loving Macedonian dwarf», men Hitler e vel second best.

Pokker, bildet viser ikke:\ Nu ja, her er det:

http://images.similarminds.com/leader/5.jpg

Tiram: Da ble vi samme. ,-)

Full forståelse for sjelden oppdatering. Eg har underholdt min 14 år gamle bror i dag. Me var på kino og såg ein film han hadde valgt.. jippi. scary movie 4 (ja, nummer FIRE!!!) gudd løkk!

Jeg ble John F Kennedy!

Nøgd.

Alle som ikke ble gretne diktatorer har sikkert juksa…

Stemme. Med andre ord, kun tre ærlige sjeler her inne.

eg vart abe lincoln

Gandhi.

JFK jukser aldri.

Og jeg ble liksom Gandhi?! Det er jo latterlig…

Jeg er litt treg til å teste meg, da.. men John F kennedy er greit nok. Har et lite problem med pcen min, den nekter å laste ned bilder fullstendig, så jeg fikk ikke lest den teksten som står under bildet, om mine egenskaper.

Visit las vegas hilton theater

Visit las vegas hilton theater

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.