Tips til uerfarne kreditorflyktninger

Ja, jeg kan godt starte denne bloggposten med å være litt ærlig om min usympatiske jobbfortid: Jeg har jobbet med inndriving i et relativt lite hyggelig selskap som driver med grisedyre finansieringslån av elektroniske produkter. Å kontakte folk som har vandret inn i kjipe låns- eller avbetalingsavtaler uten å ha lest verken kontrakt eller tilbudstekst for å fortelle dem at selv om de bare fikk giroer for 12 måneder første gangen har de fremdeles tre til fem år igjen å betale på kan til tider være litt kjedelig. Mister jeg ryktet som Mr. Jovial om jeg innrømmer at jeg likte jobben godt? Samma det. Her er uansett et tips til dere som blir kontaktet av sånne som meg, funnet et eller annet sted på internettet. Om du ikke likte edderkopper før kan det hende du vil gjøre det etter å ha lest om David Thorne og Jane Gilles.

Stikkord: , ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hehe. Artig sak det der.

Alf Ivars siste skrik: På skolebenken

JEg vil gifte meg med David Thorne!

Sonja DaAs siste skrik: Topp 7 tv-karakterer (som jeg ikke har vært forelsket i)

Fantastisk.

Dette må jeg forsøke nest gang.

Beates siste skrik: Ingrid Betancourt

Haha! Thank you, Thorne :-D

Audioslavens siste skrik: Audioslaven gjorde en god gjerning og føler seg gjerrig

[…] slags oppfølger, kan du […]

Audioslaven burde få en slags premie for den beste kommentaren andre halvdel 2008.

Sonja DaAs siste skrik: Tabbeklipp fra djevelens videoblogg

Mon tro om Lindorff tar imot tegninger istedet for penger?

Shaminis siste skrik: Om 7. august, 1979

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.