Tordengraf

Forklaring til kurven: Å ryke ut under de innledende rundene er traurig, ingen tvil om det. Likevel innbiller jeg meg at det vil være enda mer uggent å falle av når selve Tordenbloggen setter i gang, altså ved den første kurvetoppen. Da er det plutselig ikke sånn at man kan si «jaja, de hadde hundre andre å stemme på, da kan jeg jo forstå at jeg ikke var et førstevalg», siden det er færre å velge i og det tross alt er åpnet for kommentarstemmer.

Derfra går det jevnt nedover etterhvert som vi nærmer oss de siste rundene. Da blir det plutselig et ekstra fall ned til tredje og nest siste runde før vi får en ny topp i siste runde. Jeg mener, har man kommet seg til en finale suger det bogskinke å tape. Det kan vi nok alle være enige om, eller hva loRdx og Avil?

Nei, i år får man nok drive valgkamp. Vil du meg ille er det bare å dra bort til Tordenbloggen og stemme på meg, for da vet du jo at det vil være enda kjipere for meg å bli utstøtt ved neste korsvei (for du har jo tolket grafen). Om du syns jeg er en fin fyr burde du stemme på meg uansett.

De kule gutta og de tøffe jentene stemmer på Ivers!

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

du aner ikke hva du snakker om, du har jo ikke prøvd å falle av i semien. vondt, gjør det. vondt.

Esquils siste skrik: BINGO!

Det kjipeste er antagelig å vinne hele greia, bare for å få vite at gevinsten bare består av en ussel hettegenser som man ikke kan vise seg i utendørs uten å risikere å få juling.

Hjorthens siste skrik: Folkebil

Du er en den fineste fyren jeg vet om. Sånn blogggggmessig midt på nattA. Grafen er meget bedre nu, selv om jeg feiga ut midt i bingon.

solfrids siste skrik: Søskenkjærlighet

hjorthen, genseren er utmerket den. (men hvordan glamourbibliotekaren stiller seg til den er jeg ikke sikker på.)

Tusen takk, solfrid.

Esquils siste skrik: BINGO!

Jeg er tøff! :P

Snuppelurs siste skrik: Nytt familiemedlem

Finfin graf. Lykke til med tordenbloggen. Det siste gjelder vel egentlig flere av dere som leser i dette feltet.

Anderss siste skrik: Bill Hicks

Dette går jo bra, det?!
Tvi-tvi!

Da har jeg stemt på deg og junkfoodjunkie :)

Sondres siste skrik: 5 gratis juletemaer

Esquil: Hva du føler er jo irrelevant, vi har helt forskjellige referanserammer. :)

Hjorthen: Du snakker med en som har måttet kle seg halvnaken etter trusler pga tøyet sitt. Tror den genseren skulle passet bra inn i garderoben, jeg.

solfrid: Det var kjemkehyggelig å høre! :D

Snuppelur: :D

Anders: Tusen takk, til begge erklæringer.

Britt: Det ser lyst ut!

Sondre: Tusen takk :)

Siden dette er den bloggen jeg er mest innom var det på sin plass at jeg ga deg en stemme.

Jannickes siste skrik: Tordenblogg

Andreplass syg daude hestepikkar.

Avils siste skrik: Bøker eg skal få tak i

Jannicke: Bra jobba!

Avil: Heheheh, jo jeg hører det…

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.