Fell dom over Iversen: Moro for hele familien!

I dag skriver BZA.no om hvordan man sørger for at lesere returnerer. Jeg er litt feig (og vil selvfølgelig takke for insiprasjonen til et innlegg ved å sørge for litt trafikk tilbake), så jeg limer ikke inn de syv tipsene her. Løp en snartur til BZA.no for å lese tipsene, så kan du komme tilbake hit og lese mere.

I mellomtiden spiller vi pausemusikk, og siden jeg er en snill kar byr jeg på the Ark og Ramones.

Lest tipsene? Bra. Jeg har tenkt å bruke BZA-punktene som en sjekkliste for Iversen Revisited, selv om jeg ser at jeg ikke er helt up to speed hele veien:

blyant(1 & 2) De to første punktene til BZA går på innhold og regelmessighet. Jeg føler selv at jeg har regelmessigheten inne, det går ihvertfall sjelden lang tid mellom hver oppdatering. Det er vanskelig å få til noen konsistens i publiseringstidspunktene, men jeg har prøvd å få til to innlegg i døgnet ganske lenge. Noen ganger blir det tre, andre ganger bare ett – og en sjelden gang blir det ingen. Jeg tror uansett ikke dette er noe skadelig, så lenge det ihvertfall dukker opp noe nytt relativt ofte. Innholdet mitt er basert på hva jeg liker, eller hva jeg syns er festlig. Jeg er skummelt egoistisk på den fronten, og siden jeg egentlig ikke er noen treffhore kan jeg ta meg råd til det også.

(3) Det er det tredje punktet jeg kjenner magen snører seg litt på. Eller, snører og snører. «Kvantitet fremfor kvalitet» står det, og jeg kjenner at jeg egentlig ikke har vært helt på topp i verken det ene eller andre henseendet i den siste måneden. Det går stort sett i korte, lite gjennomtenkte innlegg. Et par halvgreie innimellom, men stort sett fort og gæli. Blir det for kjapt og enkelt?

(4 & 5) Vedlikehold og feedback syns jeg at jeg er helt ok på. Lite vedlikehold å snakke om, men det var først og fremst fordi folk sleit med kommentering at jeg stakk fra weblogg og kom hit til eget domene. Jeg pleier å være ganske aktiv i eget kommentarfelt også, så her syns jeg det er full pott aus Iversen.

(6) Vel. Faglig grunnlag for påstander er vel ikke det man forbinder med mine gjengangere Foreldreskolen og Filmer du kanskje har sett (…), men så er det vel ganske opplagt når jeg tøyser også. Tror jeg. Kanskje. Eller?

(7) Estetikk avhenger såpass av øyet som ser at jeg ikke tør felle noen dom over meg selv. Iversen Revisited er kanskje ikke så enkel, grei og lesbar som jeg syns?

Og ja, dette er et sånt innlegg hvor dere skal si dere enige eller uenige, og kanskje komme med tips og forslag. Takk til BZA.no for improvisert sjekkliste.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Google Romania Blog Verification

276108

Kvalitet fremfor kvantitet står det vitterlig, Iversen.

Forøvrig skal du ha for kvalitet synes nå jeg. Dårlig kvalitet får meg ikke til å le høyt stadig vekk.

Når det gjelder faglig grunnlag for egne meninger, så er det vel bare i Finansbloggene jeg har det. Utover det er jeg relativt uetterrettelig.

Kommentarer er du flink med :o)

Forøvrig hater jeg de derre smiley-greiene dine. Siden jeg altså har nese i min smiley :o/

Haha, ja smileyene er litt døve.

Nå som du har påpekt skriveleifen må jeg jo la den stå. :D Takk for tilbakemelding.

Ja, la’n stå :)

Jeg synes det er veldig strengt å skulle ha soldig bakgrunn for egne meninger til enhver tid. Vi er jo ikke SSB akkurat. Det hadde vært kjedelig det.

Jeg syns bloggen din er fin som den er. Enkelt og lesbart når det gjelder utseende, morsom og allsidig i innhold. -Litt sånn som deg innbiller jeg meg. :)

Og det går an å skru av smilefjesa! :)

Røverdatter: Sier du at jeg er enkel?!?! :D

Tiram: Ja, jeg gjorde det nå. Man må jo blidgjøre, det er tross alt et punkt på sjekklista.

Ah — takk, takk, takk:) Mulig jeg er litt konservativ, men jeg synes ikke om bilder inni flytende tekst!

Ha ha! Ja, jeg tror ikke du er så vanskelig. :)

Veldig fint å skru av smileys.

Haha, røverdatter. Er iversen enkel og lesbart når det gjelder utseende?
Jeg liker Iversen Revisited!

Jeg synes du er flink, jeg!

Jeg vil gjerne bli hetset offentlig av Iversen for at jeg ikke bryr meg om regel nummer 5.

Da du gjorde comeback med wordpress i stedet for ferdig-blog-tjenesten oppfyllte du i alle fall punkt 4 om å vedlikeholde for brukerenes beste!

Jeg liker fort og gæli-stilen din jeg. Og generelt bra tone i bloggen og kommentarene! Morsomt. Og jeg liker bilder – blyanten var fin!

Leif: Du suger! Vi vil ha tilbakemeldinger!

Sometimes, Esquil & Mp: Takk! :D

bza: Ja, jeg må jo innrømme at det var av et par egoistiske årsaker jeg flyttet også, men det betydde litt at folk mislikte webloggbugs.

Bra iversen, bra…! ;-)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.