Monday, bloody monday 81

Først vil jeg bare nevne at Hjorthen er en oldis.

 • Papir: En haug med bilder av flotte origami-insekter.
 • Barndommen: Eventuelt «barndommen i grus», kanskje. Et lite bildegalleri av figurene vi kjenner fra barne-tv i uvante positurer og situasjoner.
 • Spill: Factory balls – ikke så skittent som du tror, målet er å manufakturere (kan man si det på norsk?) baller etter modeller (nok en gang, ikke tenk så skittent).
 • Mythbusters: Fra et foredrag hvor Adam viser noen klipp som aldri kom med på teve. Fallet/kræsjet/katastrofen på tredemølla (filmet i slow motion) er kanskje noe av det festligste jeg har sett i år.
 • Kontaktannonse: Er du av japansk herkomst, interessert i rollespill og anime, interessert i en lettere overvektig og bittelitt selvopptatt canadisk student? Da har jeg en annonse du bør lese nøye gjennom!
 • Tull: Hey, have you heard?
 • Spill: Black knight – et sjakkspill som, ærlig talt, er altfor enkelt. Likevel er det fin tidtrøyte.
 • Fysikkmotor: Sleng firkanter på en pyramide.
 • Film: En grundig gjennomgang av de forskjellige måtene å navngi oppfølgere. Kommentarfeltet er kanskje en større godbit enn artikkelen, men man skal nok uansett være litt over gjennomsnittet interessert i tåpelig filmtrivia for å tenne på dette. Innrømmer det.

...også har det vært Halloween siden sist da.

...også har det vært Halloween siden sist da.

11 tilbakemeldinger på “Monday, bloody monday 81”

 1. Anders sier:

  Jeg viste det var noe muffens med Sesame Street gjengen …

 2. Audioslaven sier:

  Siden 2004, også kjent som det store bananaphone-året, har jeg blitt immun mot sånne tullesanger som går i loop. Den fuglesangen der er langt fra like fæl til å klistre seg på hjernen som bananaphone, og jeg har enda til gode å finne en som er det.

  Audioslavens siste skrik: Audioslaven vs. Iversen i dramatisk duell

 3. Alex - Audioslaven sier:

  Jeg må nesten si at Adam bitchslappet i slo-mo nesten er bedre enn tredemølla. Ikke noe som å se hud, underhudsfett og skjeggstubber bevege seg relativt unisont fra sitt vante tilholdssted. I tillegg, så er det utrolig fascinerende å se hvor elastiske vi faktisk er i ansiktet. Jeg får nesten lyst til å prøve det på min bedre halvdel, men jeg er redd for at hun vil protestere høylytt og slå dobbelt så hardt tilbake (ja, jeg er en pingle).

  Alex – Audioslavens siste skrik: Mirror’s Edge – demo

 4. Sonja DaA sier:

  Er det meningen at fuglen ikke skal ha hode, eller er bare skjermen min dust igjen?

  Sonja DaAs siste skrik: Hva gjør man når kroppen til bekjente blir tatt over av onde robotdemoner?

 5. Avil sier:

  Du, eg har snokt. Fru Iversen, altså.

  Avils siste skrik: Store slag krever vin

 6. Avil sier:

  Ja, det blir brukt som synonym. Ikkje bra. Ingenting med madammen å gjere. Altså. *rysta*

  Avils siste skrik: Store slag krever vin

 7. Iversen sier:

  Anders: Bert is evil, som kjent.

  Audioslaven: Vi hørte på Banana phone i går, det var et herlig gjenhør. Fabelaktig musikk!

  Alex: Gleder meg til bloggpost rundt dette emnet. :)

  Sonja: Det er nok skjermen din.

  Avil: Nå skjønner jeg ingenting.

 8. Avil sier:

  Ahhh, det var jo klokkeklar og tydeleg fylleblogging, Iversen. Ingenting å stusse på.

  Avils siste skrik: Store slag krever vin

 9. Sam sier:

  Espen sitter opp på Ole der?

 10. Iversen sier:

  Avil: Ja, det gikk opp for meg etter litt lenkeklikking. :) Den Fru Iversen-greia er fremdeles uklar.

  Sam: Omvendt. Jeg beholder stort sett byxorna på.

 11. Avil sier:

  Det sto veldig klart for meg i natt. Du burde absolutt spurt meg då.

  Avils siste skrik: Store slag krever vin