Bt.no – Edruelige bergensere.

Iversen Revisited-redaksjonen er sen på avtrekkeren, men nå gjengir vi i sin helhet den deilige notisen til BT.no om hvem som dro hjem Big Brother-seieren. I sin helhet, altså:

Vant en million
Jessica vant Big Brother

Jessica er 21 år og kommer fra Kalmar i Sverige.
Førstepremien er en million kroner.
Bt.no kommer neppe tilbake med mer.

Dette er god journalistikk, og nå er jeg ikke ironisk en gang. Om ikke

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg lo godt og lenge når jeg leste den artikkelen idag tidlig. Det værste er at VG har laget flere artikler om dama, og prøver å få henne til å framstå som en ensom «slem» liten pike uten støtte fra familien (som har mye med Jehovas Vitne å gjøre). Det at jeg i det hele gadd å lese gjennom den artikkelen skjønner jeg ikke.

Hurra! Da får Jessica de nye puppene hun har ønsket seg så lenge…

Å så herlig at noen kan skrive slikt!
Terningkast 7 til BT.

Flinke BT:) Jeg må revurdere fordommene mine mot bergensere, trur jeg.

genialt. BigBrother fortjener ikke mer oppmerksomhet.

Jessica vant Big Brother og en million kroner. Nå skal hun kjøpe silikonpupper. – Hun gir fullstendig faen i samfunnets normer. Hun er blitt et forbilde, mener feminist og journalist i NRK, Helle Vaagland.

Les meir »

Er det egentlig så veldig mye mer å si da? Trokke det, egentlig.

Jeg sier som min venn Ole: BB er som et togkræsj. Man vet det er litt tacky å se på, men man klarer ikke å se bort om man først har tabbet seg ut. Det samme gjelder nok medias dekning, jeg har for eksempel enda ikke sett en hel episode, men kan sikkert like mange detaljer som mora mi (som nekter for å se på, men vi vet alle at hun koser seg med det, så vi bare lar det gli).

Haha!! BT er og blir best :)

[…] (Iversen Revisited kommer neppe tilbake med mer) […]

[…] Som blant annet Iversen rapporterte for en drøy uke siden kan bergenserene det å stanse praten om ingenting dersom ytterst nødvendig. Jeg må erkjenne at jeg synes dette er noe misvisende ettersom bergensere generelt sett mest pratsom av alle. VG derimot har aldri noen grenser for når en sak er avsluttet. Selv om de ønsker å avslutte en sak garderer de seg mot neste agurknyhet som etterfyller forrige: VG og VG Nett har skrevet over 500 saker om supertalentet siden han forlot Lyn i mai i fjor. Nå er saken endelig avsluttet. VG Nett kommer tilbake med mer. […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.