Lat søndag og søkesuksess

La meg ført og fremst beklage at jeg ikke maktet å oppdatere noe i går, søndag den 21. mai. Til mitt forsvar, det gjorde ikke Mihoe heller! Eh. Ihvertfall ga det meg en liten trøst, om ikke annet. Jeg har ikke kommet så langt at jeg blir lei meg om det jeg poster ikke er bra, velskrevet eller innholdsrikt, men jeg blir litt sur når jeg ikke får skrevet noe i det hele tatt. Vi får for deres del håpe at det interne kravet om kvalitet etterhvert kommer til overflaten.

Grunnen til den svake oppdateringsformen i går er enkel. Jeg sto opp, så på tv, sovna, våkna aldri helt og la meg igjen. Jeg tror samboer kjeda seg fryktelig, for hun gadd jaggu ikke lage mat til meg en gang.

Av gladnyheter kan jeg allerede i dag rapportere om at mitt søkeordinnlegg er en suksess! Da jeg var innom statistikktjenesten min i sted hadde søk på både «Severina Vuckovic sex» og «Nøkkelhull» blitt registrert, og vedkommende som søkte på nøkkelhull var til overmål innom her i mange minutter. Han kan jo ha glemt å lukke vinduet før han gikk på toalettet, og deretter fulgt linken til «The end«, men jeg tror han leste. Åååh, ja. Han leste. Eller hun. Å ta med «VamPus» i overskriften fungerte derimot ikke så knallbra som jeg håpte, selv om det nok genererte noen ekstratreff. Nå lener jeg meg tilbake og venter på den enorme massen av mennesker som søker på «Pia Haraldsen», for skal jeg være ærlig hadde jeg flere sånne i barndomshjemmet enn faste lesere.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg har ikke publisert noe på to dager. Men jeg har god grunn i motsetning til deg ;)

Og jeg har til og med finansbloggelert. Men har du kommentert? Nope.

:o/

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.