Oppdatert (litt)

Jeg har oppdatert siden «Om Iversen» litt, men kom på så lite at det ikke ble spesielt interessant. Dessuten fant jeg ingen nye bilder, så jeg postet det gamle jeg brukte på Weblogg. Jeg har kortere hår nå. Uansett. Det er gjort, og jeg har sagt fra. Sporty gjort av meg!

Vet dere forresten hvordan man dobler salgsverdien på en Lada?

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Men du har fortsatt ikke postet ut bilder av deg som du lovte. ;-)

Du ble intervjuet i 1006, før slaget på Stiklestad? Hmmm du holder deg bra!

Du er verdens søteste blogg-lillebror asså. Nevnte bloggen min i intervjuet og greier.

Morsomt intervju!

Og så ser jeg at noen av bloggene mine havner på Sonitus. Hva er det for slags side egentlig? Jeg har ikke skjønt dette med trackback.

O!: Jammen, jeg HAR jo ingen bilder… Jeg skal få tatt noen, men sånt tar litt tid. Oss nattevakter ser sjelden så bra ut. :p

Isk: Hva spiller vel tusen år fra eller til for en rolle? :D Klart jeg nevnte deg, det er jo din og Mihoe jeg sjekker oftest i håp om nyee stoff. Skulle gjerne nevnt flere også, men det er nå litt ironisk om jeg skal sitte her med mine relativt få lesere og anbefale folk som har flere hundre unike treff om dagen. :D Sonitus skriver vel litt om hva de gjør på siden sin; de leser en skau med blogger og plukker ut de postene redaksjonen liker best for å reklamere litt ekstra. Tror jeg. Trackback må du ikke spørre meg om…

Tusen år er selvsagt ingen tid for en klokke!

Du har da ganske mange lesere. Flere enn meg :P

Sonitus tar en trackback i bloggen og så vips, ligger den på sonitus.org. Morsomt!

Hei=) Ville bare takke for at du har linket til siden min:) Tusen takk=)=)

Det står litt om hva «trackback» er her, på englesk riktignok:

WPs definisjon av «trackback»

«Tilbaksporing» eller «tilbakeping» er norske ord jeg har sett for det samme.

Takk, Tiram! Da tror jeg at jeg skjønte det.

Vi får ta en del bilder da når vi dukker opp på sidelinjen under en kamp. ;-)

NEI til dhmo i idretten:-)

Isk: Hostharkgoogle.comhost. ;)
Tiram: Bra du tar ansvar!
Elisabeth: No prob, Bob.
O!: Ja, det høres bra ut, vi mangler PR-folk. :D
Pelle: You had me at «nei». :p

Jeg ville fylt opp tanken på Ladaen.

Endelig en som svarte på den. Selvfølgelig korrekt, som alltid, fra unge Hanssen.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.