Facebook på sjørøverengelsk: Fordel 1

Av og til finner folk du egentlig ikke syns noe om ut at de vil være «vennen» din på Facebook. Er du som meg så tenker du at det vil jo være nærmest litt ekkelt av deg, med mindre dere har åpen krig på gang, å takke nei til slike venneforespørsler. Jeg har hatt drømmer om at Facebook offisielt skifter term fra «venner» til «bekjente», men det er vel for mye å be om. Uansett, tilbake til sånne kjipe ikke-venner: Dette problemet løses enkelt ved å bytte Facebook-språk til sjørøverengelsk. Sjørøver-Facebook setter nemlig skapet på plass, og gjør en negativ avgjørelse enkelt som bare det.

I tillegg er det selvsagt ekstremt tilfredsstillende å få lov til å kjølhale folk man ikke har noe til overs for. Jeg sitter bare og venter på at enda en gammel uvenn finner meg på Facebook og forsøker å øke vennetallet sitt.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

To Davy Jones wit ye all!

Avils siste skrik: Bloggegreier

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.