En skitten runde Ordspill.no

Nå driver jo Esquil og skryter ved hver eneste mulighet han får av at han er knallgod på Ordspill.no. Vi andre som ikke er så gode tar også en runde med ordmoro nå og da, men av og til kan man komme i skade for å legge lista litt lavt. Noen vil kanskje si at lista i dette tilfellet ligger i rennesteinen…

Ja, jeg og Stine aus Audioslaven har altså spilt en runde, og i etterkant slo det oss at det ferdige brettet blir litt som en sånn konkurranse der man får et rutenett med masse bokstaver, også skal man finne ord som hører hjemme i en viss kategori. I dette tilfellet er kategorien «griseri» (her er Kristin Storrusten en pioner). Ideelt sett burde dere postet kopier av bildet med ringer rundt ord som kan tolkes skittent, men det holder lenge å foreslå dem i kommentarfeltet. Et par av ordene her ble lagt i samme runde, for økt fniseeffekt. Sølvpoeng til dere som gjetter hvilke to ordkombinasjoner det er snakk om.

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

‘svelge’ og ‘sæd’?

skitne skitne mennesker. når jeg spiller med ukjente folk, gamle damer etc, og havner i slike situasjoner:

http://xkcd.com/492/

så velger jeg faktisk mitt gode navn og rykte fremfor poengene.

OK da. iblant.

OK da. men det har skjedd.

Esquils siste skrik: Med dette legger jeg ned bloggen …

Esq: Jeg vraket selv vagina til fordel for østers seinest i natt.

Thomass siste skrik: siri og livet

thomas, du kan ikke skrive de to ordene fra samme brett i scrabble, så, nei, jeg vil ikke vite hva du gjorde med den østersen.

Esquils siste skrik: Med dette legger jeg ned bloggen …

Esq: Sikker? Gårsdagen var helt absurd.

Thomass siste skrik: siri og livet

Dette begynner å minne mektig om reint skryt, Thomas.

Jeg liker spesielt H ARD, men det var kanskje ikke meningen en gang…

Sigurds siste skrik: Republikken Hålogaland – hvorfor det?

Forresten Ivers, har du oversikt over lista under «eliten» i topp-kommentatorer? Hvor ligger jeg? Rundt 40? 60? 80?

Sigurds siste skrik: Republikken Hålogaland – hvorfor det?

jeg kunne tenke meg at hot og tøs kom i samme runde (hvis hot var ordet som ble lagt på øs). Da jeg begynte å lese på kål, så var jeg sikker på at det skulle stå kåt. Jeg legger alltid kåt hvis jeg har sjansen!
Og hva betyr farken? Høres ut som et snilt banneord…

Tamaras siste skrik: Tross alt en fin dag

Tamara: Farken er et snilt banneord :-P

Audioslavens siste skrik: Audioslaven gjør ferdigmat spiselig #1

Vaginasalg?

Sigurd: Du ligger og vaker like under, på en 21. plass.

Tamara: Tøs er ett av ordene i en av de to kombinasjonene, men hot er ikke det andre. Komboen var tøs + svelge.

Siri: Korrekt!

Dæggern, jeg er god.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.