Viva Tøyen

Å hive seg på en trend er akkurat min kopp te, derfor benytter jeg denne muligheten (det er digg å fabrikkere sine egne muligheter) til å registrere herværende blogg som en ekte Tøyen-blogg på nyvinninga Bloggurat! Du kan jo for eksempel følge mitt eksempel sjøl?

Hva dette vil si og hvilken effekt det vil ha, det aner jeg imidlertid ikke. Jeg regner med at det er premier og brunbørst involvert.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Kartet er kult, men du må jo registrere deg på topplista også?!? Eller…nå ser jeg jo at du har en sånn Blogguratbutton i margen, men den viser jo ikke noe besøk Ivers! Hvor er alle sammen?!?!?

Hjorthens siste skrik: Kaffe kan gi mindre pupper

Hvor mye må man egntlig registrere seg på der a?

For øvrig en ganske kjekk idé dette med at de lurer oss til å reklamere hvis vi vil være med på leken. Godt tenkt.

Typisk svensk!

Hjorthens siste skrik: Militant motstander av feminisme

Absolutt. Hva er egentlig kriteriene for å ligge på forsiden der, vet du det? Jeg savner en skikkelig «hvem er vi og hva gjør vi»-side. Å lese den svenske er uaktuelt.

Så vidt jeg kan skjønne så viser den oss hva norske bloggere er opptatt av AKKURAT NÅ. Altså hvilke avisartikler eller bloggposter som er mest linket til. Så er det vel noen tidskriterier som gjør at eldre saker blir dyttet nedover og ut. Jeg vet ikke helt, men slik det ser ut så langt så er vi her i Norge altså jævlig dårlige til å linke til hverandres bloggposter!

Hjorthens siste skrik: Militant motstander av feminisme

Iversen: Jag håller på och skriver en «hvem er vi og hva gjør vi» – men då jag gärna vill försöka göra det på korrekt norska så tar det lite längre tid än vanligt :)

Hjorthen: Jo, tyvärr verkar det som norska bloggar överlag är mycket sämre på att länka till intressanta blogginlägg på andra norska bloggar.

Johan: Jeg stiller meg til disposisjon hvis du trenger oversetter. Med samboer som vokste opp i Sverige tror jeg det skulle gå bra. Bare si fra.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.