Er Jan Thomas uglamourøs?

Jeg har altså et spørsmål. Et glamour-spørsmål.

Min gode venn «Martin» (tidligere kjent for å ha begått et par postkort) bragte et spennende tema på bane her om kvelden – noe han for så vidt gjør ofte (det må jeg jo si, for på venner kjenner man bloggeren). Den stakkars sjelen har gått hen og fått seg jobb i utkant-Norge, men bosatt seg midt i Oslo, noe som fører til at han må ta toget til jobb hver dag. Når man må ta toget til jobb, da ender man fort med å bruke samme fremkomstmiddel på veien hjem. Slik ender man fort opp på det vi kaller «Nationaltheatret jernbanestasjon». Nå begynner historien å ta seg litt opp.

Det var nemlig her «Martin» observerte vårt nasjonalklenodium Jan Thomas. På perrongen. I rushtiden. Med kjæresten sin. Det ble ikke registrert om de holdt hender, for «Martin» er litt ny i storbyen og vet ikke at man må følge litt ekstra med for å fylle ut kortet sitt først når man en gang i uka samles for kjendisbingo. But I digress, det jeg egentlig lurer på er jo om det virkelig kan stemme at Jan Thomas bruker et så lite glamorøst fremkomstmiddel som (snøft) toget?

Håper noen kan kaste litt lys over denne saken, helst uten å knuse alle mine (og sikkert Elisabeth Iskrems) glamourillusjoner om Jan Thomas. Kan Jan Thomas ha brukt et annet fremkomstmiddel? Møtte de noen som er så sikker på sin egen glamourfaktor at de virkelig tør å ta toget uten å bry seg om hva folk sier? Er Jan Thomas en slik person? Er kjæresten hans det?

På forhånd tusen takk, jeg ser frem til fruktbar diskusjon. Vi blogger jo for å lære!

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg *trenger* å vite sannheten. For hvis det viser seg at han er NORMAL vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Glamour lenge leve! Vi må jo kunne hakke på noen, og de skal jo helst ikke være som oss…

Elisabeth Iskrems siste skrik: Folkeopplysning fra en medblogger

Må innrømme at jeg liker å tro at han tar toget. Det er jo så in å tenke på miljøet, ved å reise kollektivt forsøker han kanskje å samle et par poeng?

You got it all the wrong way around. Toget er dritglamorøst! Særlig de nye. lekre, strømlinjeformede med de store setene med masse benplass. Alternativt, hva er glamorøst med skitten eksos og co2? Bare tenkt på hvordan vakker, hvit snø blir svart i veikanten, glamorøst? Nei!

Spørsmålet er nok heller om Jan Thomas har stil nok for toget.

Prinsesse Leas siste skrik: Japansk logikk for de mer visuelle av oss

Toget er glam, særleg tuben, det er veldig New York å løpe ned trappene med kjærasten og slenge seg inn mellom skyvedørene og smile inn i kvarandre sitt smil og vere vakre og forelska, mens forhutla byfolk utgjer ei brun og urban ramme kring dei solbrune, freshe og nyforelska, som smiler og smiler med kvite tenner og Times under armen og Starbucks i neven og toget ristar og dei kjem borti kvarandre og det sitrar så toglysa blinkar litt, og er ikkje det glam så veit ikkje eg.

Avils siste skrik: Kahn

Jeg noterer meg at min observasjon av Thomas Giertsen ikke blir nevnt med et halvt ord. Bloody favoritism!

Toget glamorøst? Nei, ærlig talt. Det sier seg selv at dere tar feil, et tog leder deg UT AV BYEN. Igjen: UT AV BYEN. Landet er ikke glamorøst. T-banen, den er glamorøs.

Margrethe: Hva tror du Jan Thomas hadde valgt; en rynkefri tilværelse eller å redde regnskogen?

Ole: Takk for den, tenkte du ikke at du kunne blogge det selv? Hva? Kanskje jeg unnlot å nevne dette slik at du kunne få sole deg i egen og Giertsens glans? Greit det. So much for å være en god venn. :(

Skaff dere et hotellrom a’

Tog fører ut til rike herskapshus utanfor byen der ein går på fest med modellar og fotballspelarar som søler øl i chipsen og ikkje er nøye med å legge cdane tilbake i coveret. DET er glamour, det.

Avils siste skrik: Kahn

Nei, det er altså ikke glamorøst å bo i Asker. Et sted hvor du har grantrær i hagen kan aldri bli glam. Toppleiligheter i sentrum med minimalistisk innredning og champagne i kjøleskapet er glamorøst.

Sam: Har du et tips til et glamorøst hotell?

No føler eg du har eit veldig rart bilete av glamour. Altså, tenker me P Diddy-glamour eller Aylar-glamour eller Grünerløkka-PH-lampe-glamour her, lizzm?

Avils siste skrik: Kahn

Glamour er jo glitter, stas, dop og – som du sa – fest med modeller og fotballspillere. Søling av øl i chipsen er ikke glamour, vel? Grantrær i hagen er jaffal ikke glamour, og det har jo omtrent alle som bor utenfor Ring 2.

Då må jo konklusjonen vere at Oslo er ein by utan særleg glamour?

Avils siste skrik: Kahn

Ja. Altså, Oslo er ikke superglamourøst, men skal du finne noen antydning til glam her til lands er det likevel her du må leite. Jan Thomas bor tross alt her.

Altså, dette var Thomas som brukte aversjonsterapi på kjæresten sin: «Se, Christopher, se hva som skjer om du ikke bruker peelingkrem; du blir hverdagslig!»

HvaHunSas siste skrik: Nettsjekkingens mørke bakgater

Siden jeg har kommet fram til at ”røde kameler dreper belgiere”-lappen din er en kodet beskjed levert fra en tidsreisende fremtids-Iversen, tror jeg nå at alt du skriver er kodet. Når man går inn på denne bloggposten, mens man har mange andre programmer åpne, og legger den ned på pc’n, vil teksten ”Er Jan Thomas ugla”. Dekoder man her kommer man fram til ugla=smart (det er snakk om ugle i bestemt for her, det må altså være den i Ole Brum. Den var smart), Jan Thomas=plastikk (sier seg selv), er=er (hihi ererer), og bytter litt om på rekkefølgen, får vi ”Plastikk er smart”. Noe som automatisk leder tankene hen til Pilot Episoden av den nye Dr Who. Jeg tror framtids-Iversen prøver å advare oss om at verdens undergang er forestående. (jeg er litt travel, så jeg har ikke tid til å forklare skikkelig, men jeg regner med dere forstår. Synes det var verdt å nevne, liksom)

Sonja DaAs siste skrik: Panta rei

Jeg skal hilse på Jan Thomas på fredag om en uke (sic!), så jeg kan jo avgi neste bloggraport da. Eller noe.

Virrvarrs siste skrik: Klitoris – 20 ganger større enn forventet

Det er jo tross alt Jan Thomas vi snakker om her, som syns man skal la vær å amme for å ikke få hengepupper, så jeg tror han ville valgt en rynkefri tilværelse framfor regnskog. Absolutt. Men han vil jo sikkert VIRKE miljøvennlig. Iblant.

Han er sikkert såpass sikker på sin glam-faktor at det nok er greit om han tar toget. Det blir ikke mer glam enn hemoridekrem under øynene.

Er det ingen som vil snakke om at jeg så Ronnie Le Tekrø på Hard Rock Cafe sist jeg var i Oslo da?

Ja…hen så ikke så jævla glam ut altså…men det var stort allikevel!

Hjorthens siste skrik: Kaffe kan gi mindre pupper

HvaHunSa: Den hadde jeg ikke tenkt over en gang, men jeg tror vi kan nærme oss svaret nå. Bra tenkt!

Sonja: Jeg vet ikke helt hva jeg skal si her, men tankerekka di er jo fabelaktig. :D

Virrvarr: Ser frem til den, tar du bilder?

Margrethe: Der er vi enige.

Anders: Hm. Det er et poeng, men jeg tror jeg går for HHS-løsninga altså. Hemorroidekrem smaker bringebær, har jeg hørt.

Hjorthen: Nei. :)

Jævlær altså! Jeg så han kinesiske spåmannen utenfor Theatercafeen også. Hang etteller annet. Kan vi snakke om ham?

Hjorthens siste skrik: Militant motstander av feminisme

Nei, han står vi også over. Henning er ikke glam!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.