Dyriske tilstander

De siste par månedene har vært ganske hektiske i Casa Ivers og Casa Ivers 2. Ja, vi har hett to Caser på grunn av flytting, og etter ett flyttehelvete fra første Casa til ny Casa tok det knappe fire uker før vi måtte flytte tilbake til den første igjen. I denne perioden presterte den ene chinchillaen vår, Leia, å få en liten fettsvulst på brystet. Ikke særlig farlig, bare en lite utvekst. No biggie. Det kjedelige med chinchillaer er imidlertid at de har haugevis med pels, så dene fettbobla var det ingen i husholdninga som la merke til før Leia tok saken i egne tenner.

Når hun bestemte seg for at nok måtte være nok, og satte i gang med å spise opp utveksten, derimot… Da ble det på tide å starte skytteltrafikken til dyrlege. Åpne sår er ikke særlig praktisk for et dyr som helst skal bade i sand for å holde seg rein, kan man si.

Den godeste dyrlegen opererte og sydde igjen, og alt var fryd og gammen. Helt til Leia spiste opp stingene. At såret ble sydd igjen med ståltråd var ingen stopper, så dyrlegen ordnet biffen ved å sy på nytt og dekke over med lim. Det fungerte helt til Leia spiste opp limet og gikk til angrep på stingene igjen. Da fikk dyrlegen nok, han klippet like godt ned tennene hennes og plasserte en sånn hundekrage på henne før han sydde igjen såret. Dagen etter hadde Leia røsket opp såret igjen, denne gangen med hender og føtter. Kragen røsket hun av seg under påfølgende syforsøk.

«Det er litt av en stridig chinchila dere har» sa dyrlegen da vi var der for å file ned fortennene hennes for tredje gang i slutten av forrige uke. Noen ville kanskje heller lure på om Leia egentlig er litt tett mellom øra?

Stikkord: , ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Kongegraf som alltid. Men hvorfor måtte dere flytte tilbake etter 4 uker?

Takk du. Det var relativt planlagt, vi flyttet ut pga rehabilitering. Greia var at vi ikke fikk noen frist for tilbakeflytting da vi flyttet vekk, og hele leiligheten måtte være med på lasset. I løpet av den første uka i ny (liten og kjip) leilighet fikk vi fire forskjellige frister for tilbakeflytting, DET er stress det.

Fin graf, men tilbøyligheten til å gjøre dumme ting er vel ikke 0 når den er frisk? (Det står vel forsåvidt ikke verdier på aksene)

Akk. Mobbe den stakkars lille tassen sånn :(

Er alt vel med henne nå da?

Iskwews siste skrik: Finanskurs for datere XXIII – Finanskrise

Morten: Det er sant, nede i null er de aldri. Ekstremt lite intelligente dyr, chinchillaer. Men flotte og fulle av personlighet, det skal de ha. Vi får late som om origo her er et utgangspunkt, bare.

Iskwew: Jeg er en eklig. :/ Nå er hun i et separat bur og såret begynner å bli bedre. Vi skal klippe tennene hennes noen ganger til og hun har to dager igjen med antibiotika. Hun blr gretnere og gretnere for hver dag som går, for medisiner er hun IKKE glad i…

Det er ikke plass til så mye hjerne i de små hodene deres, så du kan vel ikke forvente rasjonell tenking av typen handling -> konsekvens. Vi mennesker er førti ganger større og har plass til førti ganger mer hjerne, og vi er heller ikke så veldig stø på akkurat det.

Stines siste skrik: Min kjære er irriterende

Det ble vel tatt bilder av dyret med kragen på.

Menneskers tilbøyelighet til å gjøre dumme ting går vel ikke akkurat ned når vi blir sjukere, heller?
Selv om den kanskje går opp fortest hvis man fyller på med sprit, tenker jeg.

Hvordan man minsker tendensen til å gjøre dumme ting aner jeg ikke. Verken for mennesker eller chinchillaer.

Marinas siste skrik: Så, hvem skal det bli?

Vel, når dere kaller henne opp etter en krigers prinsesse må dere forvente at hun slåss tilbake når hun kommer i situasjoner hun ikke liker.

Jannickes siste skrik: PG Porn

Stakkars Leia…
Men jeg ønsker meg bilder av henne med kragen altså, sånt er innmari søtt. Når de sittter der og ser så fornærma ut.

Har et par innmari nusselige bilder av gamle katten min obelix, etter at han hadde operert. Kule saker. selv om man får litt vondt av de også…

Trines siste skrik: pupper og smekkeklompen

Stine: Jeg håper jeg er mer enn førti ganger smartere enn Leia.

Fredrick og Trine: Det ble tatt ett bilde av henne, ifølge informerte kilder skal bildet sendes til meg i løpet av mandagen. Stay tuned!

Marina: Jeg må innrømme at jeg ikke føler meg noe dummere når jeg er syk, men slikt merker man kanskje ikke selv? Jeg biter jaffal ikke hånden som medisinerer meg.

Jannicke: Sløvt av oss. Point taken.

Jeg kan herved bekrefte at Ivers er nokså dum når han er syk. Stiller på trening og slikt, slik at han går fra å være litt syk til veldig syk.

Typisk. Du kommenterer hvert 350. innlegg, også velger du selvsagt dette. So much for kjærleiken, ass. I det minste ser jeg ikke ut som David Hasselhoff!

Må bare sjekke om jeg har fikset gravatar riktig.

hoho. ble tipset om denne posten etter en tur til dyrlege med katt, og påfølgende grusomheter inneholdende blod, gørr, dødt vev og hull i hodet. *besvim*

tror jeg ville blitt rimelig forbanna om noen filte ned tenna mine bare fordi jeg spiste litt utvekster, sting og bandasjer.
*på leias parti*

caterinas siste skrik: Randsonen mellom fiksjon og virkelighet

[…] kjølvannet av Balladen om Leias Sykdom & Dumskap var det mange som etterlyste bilder av det stakkars dyret. Det er jo ikke hver dag man ser […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.