X-3: En noe pinlig innrømmelse

Like greit å ta det småflaue først:
Jeg grisegleder meg til X-men: The last stand. Vi snakker ikke «Åh, den blir sikkert kul, får bestille billetter etterhvert», men mer i størrelsesorden «ÅherregudjegKANjoikkepåpremierenfordijegmåJOBBEskaljegskulke?», og det kan jeg ikke huske sist jeg opplevde. Jeg hadde høye forventninger til Ringenes Herre-filmene, men da hadde jeg i det minste en grunn (Alle som likte bøkene gledet seg vel til filmene?) – samme med Legenden om Narnia, som jeg har lest et tresifret antall ganger som barn. For det er derfor dette er litt flaut. Jeg har ingen anelse om hvorfor jeg har så utrolige forventninger til en slik film. Ikke har jeg lest så mye av tegneseriene, jeg likte bare de to første X-men-filmene sånn helt på det jevne og om vi skal være ærlige så er det vel ganske teit å forvente store ting fra en tegneserieaction som attpåtil er tredje i rekken. Jeg er dømt til skuffelse.
På den annen side er mange av favorittskuespillerne mine med. Jeg har sansen for spesielt Ian mcKellen, Patrick Stewart, Anna Paquin og Kelsey Grammer, som spiller sentrale roller. Dessuten ser traileren veldig bra ut, spesielt om man sammenlikner med den tragisk dårlige traileren til Superman returns. Her får vi nok en solid dose pompøs naturkraftaction, enda mer Magnetovanvidd, sitatverdi til tusen og en blå Frasier med pels. Herrefred. Det virker jo på papiret bedre enn sex.

Andre blockbustere i år vi ser frem til inkluderer oppfølgeren til nydelige Pirates of the Caribbean (Dead man’s chest), nyinnspillingen Poseidon, Disney/Pixars hundre ganger utsatte Cars og lobbyistsatiren Thank you for smoking med superfestlige Aaron Eckhart. Også Hoodwinked, da. Jeg kunne nok skrevet noe om mine begrensede forventninger til filmatiseringen av den utrooooolig oppskrytte DaVinci-koden, men alle andre har vel kommet meg i forkjøpet. Jeg har valgt å ta the high road, jeg skal se filmen før jeg kaster terning.

Se traileren til X-3 HER, forresten. Den ser deilig ut.

7 tilbakemeldinger på “X-3: En noe pinlig innrømmelse”

 1. Iskwew sier:

  Da får jeg heller ha forventninger til Da Vinci koden. Xmen vil jeg tror jeg ikke skal se en gang :/

 2. Lily Rebel sier:

  Jeg har også store forventinger til X-men, men så er jeg også fan av de to første filmene og X-men Evelutions. Vi får håpe Wolverine får mye screen time. :D

 3. Kent sier:

  PÅ papiret så virker jo sex ikke så bra da. På papiret så er det mer spørsmål som «hva stikkes tunga inn der?» som kommer opp i hodet.

 4. Iversen sier:

  Isk: Klart du må se X-3! Kosefilm. Tipper Tigerungen ville forgudet en mor med SÅ god filmsmak.

  Lily: Må innrømme at jeg syns Evolutions er kjipt, Logan er jeg helt nøytral til. Sålenge vi slipper Famke Janssen i store mengder går det bra!

  Kent: Nei, det er jo et poeng. Papirsex kunne jo vært litt artig, kanskje, om man virkelig gikk inn for det?

 5. Meningspolitiet sier:

  Jeg gleder meg sjøl, x-menfilmene er jo kule.

 6. Sometimes sier:

  Den må sees ja! De to første filmene var kuli.

 7. Iversen revisited » En kort X3-anmeldelse m/spoilere sier:

  […] Som nevnt i et tidligere innlegg var dette en film jeg virkelig gledet meg til å se, faktisk mer enn sunt er. Jeg var innstilt på å bli skuffa (som alltid er lurt om man har skrudd opp forventingene), men var også fast bestemt på å kose meg med pompøs action og tankeløs handling.Jeg fikk det jeg ville ha. Her leker man med naturkrefter og holder 1. maitaler over en lav sko […]