Moteuka: Katastrofetrenden

En hjelpsom medblogger har ad omveier gjort meg oppmerksom på en ekkel trend; å luske rundt med umake sokker. Selv har jeg lenge fnist bak ryggen til snørrunger som sprader rundt med buksebena pakket ned i sokkene sine, og når ett plagg blir tilknyttet to trender som rett og slett bare er kreftfremkallende, da er det på tide å sette ned foten. Tillat meg å slå deg med litt lærdom (Takk, Ben!):

Det er ikke kult å gå med umake sokker.

Det er ikke kult å stappe buksebena ned i sokkene.

«Men hva med oss som må plukke sokkene våre ut av sokkeskuffen mens samboeren vår sover, og er livredde for å skru på lyset fordi da kommer det til å bli juling å få» sier kanskje du da, eller «man kan da ikke sykle med løse buksebein». Vel, mote trumfer alt. Går brannalarmen er det en fashion-minded kvinnes plikt å sørge for at kajalen og leppestiften er med mens man venter på brannmannskapene, på samme måte som at en ekte herre passer på å ikke bli sett i offentligheten med svetteringer under armene. Nødverge er et ikke-ord når vi snakker mote.

Til slutt, for dere som trenger det med store bokstaver: Kun føttene dine hører hjemme på innsiden av sokken, og det er bare nazister og PETA-medlemmer som ikke sørger for at begge sokkene har samme farge. Husk dette, så skal det nok gå bra.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hos oss har vi unngått dette problemet ved at jeg gikk til innkjøp av 25 par identiske svarte sokker til min kjære og omtrent like mange til meg selv. Nå derimot, er problemet å pare sokkene etter hvor slitt de er og hvem de hører til.

Ender opp med at når jeg endelig har klart å pare alle sokkene, må jeg vaske en ny runde.

Stines siste skrik: Ni tegn på at skolen din er i pengeknipe

Hvis jeg ikke tar på meg sokker idet hele tatt da? Er jeg bare helt teit da? :P Har aldri tid til sånt dill skjønner du…
PS! Den skoa jeg laget, kom den fram? Kom ikke til meg hvertfall…

Lailas siste skrik: Den store salatbønnejakten

Apropos sovande medbuarar: På badet har eg ein skuff med undertøy og ein med sokkar. Eg har til og med ein skuff med strømpebukser. Hurra for baderomsmøblement.

Avils siste skrik: Kontornytt

Jeg har nesten ingen like sokker. Vaskemaskinen tar dem!

Sandra ba.s siste skrik: En liten sang.

Jeg LEVER for å bruke ulike par. Rebell mot hverdagen!

Elisabeth Iskrems siste skrik: Oslo i bilder

En ting er å ha lange strømper og skjørt. Da kan jeg forstå at det er viktig med samme farge. For min del derimot ser man nesten aldri sokkene mine. Buksene og skoene dekker. Med å ikke lete etter like par sparer jeg masse tid. Gitt at jeg sparer syv sekunder dagen sparer jeg 43 minutter i året – nesten en skoletime.

Umake sokker har ALLTID vært kult, Ivers. Jeg har tusen tuttifruttifarvede parret med feil farve med vilje og har hatt det hele skoletiden. Du har tydeligvis gått for lite på steinerskolen (c: Der var det også kult å ha umake sko.

Stine: Bra løsning, det eneste rette.

Laila: Ingen sko her. Sokkeløst er jo til tider helt riktig, men ikke akkurat supåerhygienisk hele tida?

Avil: Lurt. Madammen har foreslått det hos oss og, men jeg orker ikke smarte løsninger altså.

Sandra: Det må du gjøre noe med.

Tor: Det er jo en litt annen sak om sokkene uansett ikke synes, det er jeg enig i.

Virrvarr: Ja. Er det en ting jeg har inntrykk av at er et godt eksempel til etterfølgelse, så er det praksis fra Steinerskolen. :)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.