Moteuka: Mannemote

Jepp. Det ble moteuke. Det er bare å grue seg…

Terningkast, det er sånt de virkelig seriøse motefolka elsker. En skikkelig moteuke kan det nesten ikke bli uten en solid runde med terninger og fargerike klesplagg, hva? Nei, selvsagt kan det ikke det (by the way, å besvare sine egne spørsmål er så utrolig in for tida at det halve kunne vært nok!).

Siden de etablerte mediene allerede tar seg av å bedømme klespryden til deltagerne i «Skal vi danse» får vi andre ta til takke med å mene noe om andres klær.

Stabæk 4 – 0 Molde

Ja, det skulle ikke bli noen særlig spennende fotballkamp på Nadderud, men for oss som er litt over gjennomsnittet interesserad av fashion var det plenty å hvile øynene på. Kveldens målscorere ble til slutt Johan Andersson, Daniel Nannskog (2) og Veigar Pàll Gunnarson. Flinke herremenn. Her følger aftenens vurderingsobjekter.

Janne Jönsson (Stabæk-trener):
Ulastelig antrukket i en mørk klubbjakke, dressbukser og sorte sko. Pluss for Stabæks ganske stilige emblem, minus for en ganske stygg Puma-logo på ryggen. Janne er jo en likandes kar, og det er ikke noe problem å dele ut en firer for dette – den stygge logoen ser man jo så lite til uansett. Utenom den er dette tidløst, men tør vi foreslå et dristigere buksevalg neste gang? For øvrig skal det sies at det aller meste kler den smukke, og smukke svenske trenere er det ingen mangel på i norsk Tippeliga!

Kjell Jonevret (Molde-trener):
Sveriges treneralibi nummer to for aftenen stilte i en dressbukse av samme slag som sin kollega, men med mye mer fancy sko. Her har vi mannen som kan pusse! Under en gørrkjedelig blå overjakke ser vi at det kjøres blå snippskjorte, noe som er totalt ute denne sesongen. Hvor er slipset? Beklager, men buksene redder ikke dette antrekket – terningkast tre. Jonevret gjør for øvrig også skam på tesen om hvor smukke de svenske Tippeligatrenerne er. Brunkrem og en tur på treningsstudio anbefales!

Daniel Nannskog (Stabæk-spiller, spiss):
Vår tredje svenske, men nå har vi kommet til spillerne. Daniel er jo en mørk herremann, og den blå Stabæk-drakta kler ham. Smakløs egenreklame for kommende Fornebu Arena på brystet trekker ned, klubblogoen trekker opp. Til denne trøya brukte Nannskog blå shorts, blå og hvite strømper og et par lysfargede fotballsko vi trodde vi skulle unngå å se på en fotballbane etter 2005. Med anstendige fotballsko kunne femmeren vært i boks, men dette blir dessverre bare en firer.

Jon Knudsen (Stabæk-spiller, keeper):
Knudsen stiller i helsort, det er aldri feil. På den annen side er det litt lite originalt, og han fratar dommeren muligheten til å stille i sine klassiske farger. Vi gir imidlertid ikke trekk for å være først ute (det er jo strengt tatt bare et pluss når vi snakker om mote og trender, hvem vil være den nest mest trendy på banen, liksom? Ikke Knudsen, i hvert fall!), så her må vi være ærlige med oss selv og gi Stabæk-keeperen poeng for å ta frem den lille sorte på en helt alminnelig mandag. Det er stilig, Knudsen får en solid femmer på terningen.

Kristoffer P. Vatshaug (Molde-spiller, sideback):
Unge Paulsen Vatshaug spilte omtrent hele kampen i den helhvite Molde-drakta. Blondt står sjelden bra til såpass lyse klær, men de blå detaljene på drakta redder inntrykket. Molde-logoen er ikke noe å skrive hjem om, men sponsoren deres har en litt kul greie på gang, like under brystpartiet. Vatshaug har med dette antrekket mulighet til å spille med både sorte, blå eller hvite sko – men siden denne motejournalisten bare fikk se første omgang er det uvisst hva han valgte. Når det er så vanskelig å bomme regner vi med at det ble gjort hederlige valg, og Vatshaug kan vise frem sitt terningkast fem til gutta i dusjen.

Jan Kjell Larsen (Molde-spiller, keeper):
Grønt, Jan Kjell? Dårlig matching med underlaget, og når du følger opp med hvite shorts blir dette bare smakløst. Jeg kan ikke se for meg at denne fargen (for ikke å snakke om kombinasjonen av farger) kan se bra ut under noen omstendighet, dette er kveldens svakeste antrekk. Terningkastet må bli en toer, med oppfordringer om å sjekke et fargekart neste gang. En annen ting Larsen kan vurdere er å lære seg å stå i mål, men det er ikke akkurat vårt bord her i moteredaksjonen. Har Molde keeper-trener på lønningslista?

Tom Harald Hagen (dommerjævel):
Aj, aj, aj, aner vi en dommerskandale? Å kjøre rød trøye fungerer i mange sammenhenger, men dommere bør holde seg til helsort eller sorte shorts med gul trøye. Rødt stemmer dårlig, og denne nærmest neonvinrøde kreasjonen gir assosiasjoner til sene kvelder på Südöst og alt for mange strawberry daiquiris. Soleklart terningkast en.

Helt på tampen bringer vi noen gla’bilder fra Nadderud. Husk at det aldri er feil å gå med fotballskjerf på arbeid, så lenge du ikke er Aalesund-supporter!

Venstre: Linjemannen avverger uhumskheter. Gult kort til Molde-spilleren. <br>Høyre: Tom Nordlie, for anledningen kledd i søppel, nyter kampen. Nyfriserte Davy Wathen kan skimtes i bildekanten.

Venstre: Linjemannen avverger uhumskheter. Gult kort til Molde-spilleren for høy kølle. Høyre: Tom Nordlie, for anledningen kledd i søppel, nyter kampen. Nyfriserte Davy Wathne kan skimtes i bildekanten.

Stikkord: , , ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Fantastisk!
Akkurat den type moteblogg har jeg sett lenge etter!

Ragnhilds siste skrik: Hvorfor vi er glad i Iversen

Er du helt idiot mann! Keepere SKAL være kledd i grønn overdel, med bukser i samme farge som resten av laget. Alt annet er bare jåleri. Dette vet da til og med Kikki Sørum?!?

Sjarlatan!

Hjorthens siste skrik: Voodoo Economics To Be Replaced By Cocktail Party Napkin Economics

Vil gjerne at du følger opp med Aafks drakter i neste moteblogg. De spiller jo med refleksvester?

solfrids siste skrik: Emma Tallulah (!)

Ragnhild: Da får vi håpe de neste fire dagene ikke skuffer.

Hjorthen: Nei, ærlig talt. Vi spiller ikke bedriftsfotball her! Grønn keeperdrakt er en uting, og man må altså finne seg i å matche shortsen hvis fargen til resten av laget ikke fungerer med valgt overdel. Dette vet til og med Kikki Sørum.

solfrid: Det er notert, ihvertfall. Jeg tør ikke garantere noe. :)

Haha, likte dette blogginnlegget :)

Du vinner den moteblogger-konkurransen, Ivers (c:

Virrvarrs siste skrik: Mom? When was the last time you masturbated to orgasm?

Keepere heiter målmenn eller måldamer og skal vere kledd i grå trøye. Veldig viktig post, Ivers!

Avils siste skrik: Den hemmelege bloggen

Haha, du fikk meg til å lese om fotball :-D
Gleder meg til resten av moteuka!!

SerendipityCats siste skrik: Blogg-Q

Har du ingen bilder av menn med pene rumper, da??? (fortrinnsvis med bukser på, siden det er moteuke…)
;)

Lailas siste skrik: Den store salatbønnejakten

Gult kort til Molde-spilleren for hvaforno, sa du?

Audioslavens siste skrik: En relativt smertefri opplevelse

Du kunne ikke tenke deg å anmelde Liverpool-kamp-mote en dag også, sånn helst med den fantastiske nye stjernemodellen Fernando Torres..?

Ellers ser jeg frem til anmeldelsen av Nederland-Norge.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.