Monday, bloody monday 72

Forrige uke opplevde jeg det nærmeste jeg kan huske å ha vært en leserstorm, mandagslenker er visst viktige greier for mange. Jeg har aldri vært av de bloggerne som får hundre e-poster når jeg ikke sier noe på et par dager, eller e-poster over hodet egentlig, men denne gangen suste det inn fem stykker (i tillegg til noen kommentarer). I en av dem ble jeg regelrett skjelt ut, og siden jeg selvsagt forhandler med terrorister skal jeg gjøre mitt beste for å blidgjøre med en normal runde mandagslenker i dag. Vi kjører på.

Fox News Obama Osama Biden

PS: Om du har et tips til en mandagslenke er det bare å si fra i kontaktskjemaet, så holder vi det hemmelig for resten av verden. Du blir selvsagt kreditert for funnet.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.