Snodig

Hva for slags tulling fant ut at Norlevo var et bra navn på en angrepille?

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Huh?

Tirams siste skrik: Tøyens kuleste TV-apparat

Hallo? Nor_lev_o når målet er å abortere? Snodig navnevalg. Nei, dette er ikke et anti-abortinnlegg. Jeg er ingen tulling, jeg syns bare ting kan ha litt fornuftige og ikke-selvmotsigende navn.

Så om 9 måneder er det babyboom hos Iversen altså?

Elisabeth Iskrems siste skrik: I morgen kjøper jeg sprit

Det er mange rare navn ute å går. Det finnes en spiral som heter Levonova… :S

Lailas siste skrik:

Må innrømme at det ikke hadde slått meg om det ikke hadde vært for den fete skriften.

Tors siste skrik: Jubileum!

Idoform mot dårlig mage?

Thomass siste skrik: Reklame på blogg.no – poff!

Hvis man tar vekk r’en, eller bare sier den veldig lavt, eller allerhelst bytter den ut med en n, så funker det jo på en slags italiensk. Non-levo, liksom. «Non» betyr jo «ikke», og alle ord på alle språk blir det tilsvarende ordet på italiensk, om man bare putter en o eller en a bakom dem.

Sonja DaAs siste skrik: Misbruk av sanger

Hvordan i he***** funker en angre pille?

Kristoffer: Det kan du sikkert google for å finne ut av.

Thomas: Fins det noko mot dårleg mage som heiter Idoform? o_O

Hej! Jag och min prosjektgrupp håller på med en ny stor norsk bloggportal. En sida som liknar lite på http://www.feber.se, men vi ska dock ha många fler funktioner, och den ska självklart bli mycket bättre. Vi söker nu därför efter DIG som bloggare. Bloggare som skriver om allt möjligt, du kan skriva om vad du vill. Allt från bilar, pcer till mode och smink. Låter det spännande? Gå med i vår grupp på Facebook, så får du mer info där om en stund. Enligt kodarna är dom klara 1. september. Vi har också en tävling på gång, där man kan vinna pris värt 2500kr!
http://www.facebook.com/group.php?gid=66927755092

Mvh
Erik Holm

Prøver dere å unngå bebiser, Espen?

Tamaras siste skrik: - Hun skal inn på skole i Bergen, om vi så skal dytte henne inn!

Hey Espen, målet er ikke å abortere med en angrepille, målet er å hindre at det befruktede egget fester seg i livmoren. Det betyr at med en angrepille blir du ikke gravid mens med en abortpille fjerner du et embryo. En liten, men viktig forskjell dersom du diskuterer med tullinger som er bastant imot abort…

Og grunnen til at egget ikke skal feste seg er fordi DU skal kunne fortsette å leve det bedagelige livet uten barn, slik du alltid har gjort!

Tamaras siste skrik: Sofa-surfing

Underlig navnevalg ja.

grøftekantens siste skrik: Endelig!!!

Tamara: Det stemmer, men når man tar en angrepille vet man jo ikke om man er gravid eller ei. Å ta en angrepille fordi du har driti deg ut er ikke mye annerledes enn å ta p-piller eller bruke kondom for å kunne fortsette å leve det bedagelige livet uten barn.

Jeg tror ikke Ivers mente noe vondt i forhold til å kalle det abort, selv om det strengt tatt ikke er det. Men han har jo et poeng i og med at man prøver å unngå et liv.

Tamaras siste skrik: Rydde-maraton

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.