Hellboy 2: The Golden Army

Trenden med korte og lite nyanserte anmeldelser av relativt nye (denne har vel kinopremiere til fredag) filmer fortsetter, denne gangen med oppfølgeren til en av de siste åras artigere actioneventyr. Dette er ganske fort gjort:

Når en film skal være action, eventyr og moro – og den mest engasjerende scenen i hele greia består av to monstre som sitter på en trapp i beruset og forelsket tilstand mens de synger på en gammel Harry Nilsson-låt, da syns jeg det egentlig sier det meste om hvor spennende actionsekevensene er. Pene og rene, men ganske kjedelige. Ron Perlman og resten av skådisene er helt okei, noen vil nok savne Niles Crane som stemmen til Abe Sapien. Les også junkfoodjunkies meninger. Stikkordet hans er pregløst, slik jeg tolker det, og akkurat det må jeg si meg enig i.

Skal du se denne; span den ut på kino. Da er i det minste alt stort og høylydt. Hjemme i stua kan jeg ikke tro annet enn at andre møte med Hellboy blir litt kjedelig.

3 tilbakemeldinger på “Hellboy 2: The Golden Army”

 1. Frank sier:

  Hvem sier at et møte med Hellboy i hjemmekinoen til en kamerat ikke blir stort, og ikke minst høylydt.

  Lærret på 90 tommer og surround-anlegg med en diger Yamaha-forsterker, Klipsch-høyttalere rundt baut deriblandt 2 subber gir ikke mangel på hverken bilde og lyd. :)

  Franks siste skrik: Ukas kinopremierer 15. august 2008: Stjernekrig, kinesiske krigere, mygg og guruer

 2. Iversen sier:

  Jeg tror vel du tok hovedpoenget, Frank. ;)

 3. madeleine sier:

  jeg ser at du prøver å fjerne alle spor etter å være en smule følelsesladet etter forrige innlegg, men sorry mac, jeg kommer bare til å tenke «espen og madammen har forlova seg!» i den ganske fremtid. hvis det i det hele tatt er et tidsbegrep.

  madeleines siste skrik: Til madeleine desember 08