For noen tilstander

Det er jo så mange uvaska hippier i Oslo for tida at man nesten skulle tro det var festival på gang. Herrefred. Vi kunne vel fått et par uker å komme oss på etter Norway Cup?

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Øyafestivalen er jo på gang denne uka, så det er ikke helt på jordet å tro det.

Hva er Norway Cup???? ;-) …jeg lurer på om det er det som gjorde at jeg sluttet å kjøpe aviser en periode. hehehe

Men nå er det Øyafestival!!! Yes!!!! Det blir så bra og hele mitt hjerte gleder seg :-D …men jeg tror neppe avisene blir så preget av Øyafestivalen som de ble av Norway Cup. Vi har også bortimot noe lignende familietreff på Øya, nesten slektstreff også :-)

Skjønt programmet var litt bedre i fjor enn i år syns jeg. Selv om det er mange fine høydare i år også, men det var nå litt bedre i fjor… Kanskje jeg skifter mening etterhvert som dagene skrider frem.

grøftekantens siste skrik: Sommerens vakre grøftekanter

åååå ja, norway cup suger, men øya…der det står en tusenvis av mennesker som prøver og underholde 4-5 stk på en scene med tramp og klapp…attpåtil betaler de for det..KULTURFASCIST…din kultur er ikke bedre enn å samle mennesker fra alle deler av verden til en uforglemmelig opplevelse.

programmet var litt bedre i fjor synes jeg…det var de samme artistene din bøtteknott. Kanskje du skifter mening.ja det er lov å håpe noen våkner fra koma…tipper du ser ned på folk som liker «feil» musikk også? fy faen, du betalte ikke penger for Robbie Williams cd’en? Jævla Åndssnobb Av En Idiot. Håper du for mye god dasskø for øyabilletten din.

Margrethe: Hehe, takk for opplysningen. :p

grøftekanten: Jeg kunne godt klart meg uten alle folka som plutselig dukker opp og ikke aner hvordan man oppfører seg på trikk og bane under NC, men selve arrangementet er jo tøft. Øya har jeg nok ikke noe særlig nært og kjært forhold til, for meg virker det som det treigeste festivalnorge har å tilby. Ikke at det betyr noe når det kommer fra en som aldri går på festival, altså. :D

kokokoden: Moden og god førstegangskommentator der, ser vi. Vi gleder oss til neste gullkorn. :)

Ja, ja – jeg har fortsatt fred i mitt sinn, fordi jeg vet at du er der ute blant alle hippiene og sikrer oss straigtinger en plass i det store bildet.
Det er en god følelse å ha deg i hovedstaden, Espen.Et tryggt ankerpunkt i den store metropolen Oslo. Internett har slått jeg i bakken på en grusom måte. Bloggen min er hacket av en fyr eller dame eller maskin – hva vet jeg. Hvilken glede har de av å ødelegge andres åndsverk (!). En blogg en opprettet for å ha litt morro og få utløp for alt det rare som samler seg i sinnet på en strighting. «Gi meg en hacker og jeg skal mose hans nese med et balltre av stål», et anonymt sitat som falt meg i hu. Tror du espen Lie påtar seg å bringe litt liv til sitatet, ja rett ut settte ut i livet, så å si. Bor ikke han i Oslo også?

Roger: Det artige med deg er at du er en av de mest sindige fyrene jeg kjenner, og sikkert blant de glupeste også (ta det med ro, jeg kan nevne haugevis av mindre flatterende beskrivelser også, men alt i alt er du en gromkar) – men når du kommenterer her, da lurer jeg alltid på om du har tatt deg et glass portvin for meget. :D

Vi skal nok få ordnet opp med bloggen din, skal du se.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.