Tabloid-lørdag

Det er august, noe man merker godt borte på ett av de hundretusen halvhjertede prosjektene til en viss Peter André Jensen.

I den anledning har han lurt andre bloggere til å besørge kvalitetsmateriell til ellers uinteressante Agurkposten, sannsynligvis bare for å se hva slags tabloide overskrifter han kan lure ut av oss. I og med at nevnte «blogg» jo er den mest traurige unnskyldningen for en humorside vi har sett siden forrige Hjorthen-oppdatering er det klart jeg tar ansvar når jeg får anledningen, så da Jensen sendte meg (og hundre andre, men siden jeg ikke har noe å gjøre en fredagskveld blir det meg som åker først ut) noen spørsmål tok det meg ikke lang tid å utsette det til en annen gang. Man fôrer tross alt ikke en konkurrent uten videre. Heldigvis for dere ble det lagt heftig kompensasjon på bordet, og om dere vil se resultatet av denne pengekofferten kan dere stikke innom Agurkposten og lese hva for noe lurt jeg har sagt.

Dette anbefales selvsagt. Nei, altså, det gjør vel egentlig ikke det – men du kan jo lese det likevel da. Vær litt gem.

Det er ikke åpent for kommentarer.