Det er mulig at du er dum som en staur…

…om du føler at dette er et stykke opplysende journalistikk og ikke var klar over 100% av artikkelens innhold. Jeg sier det bare.

Stikkord: , ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Den artikkelen minner meg litt om de som pleier å dukke opp på 1. april. En ikke-nyhet, men der gud og hvermann skal uttale seg gjerne fulgt opp av grafer og statistikk.

Franks siste skrik: Oppdatert sidemotor

Det er muligens litt staur i meg, jeg sliter med å forstå hva Blindheim egentlig mener med «innsnevret informasjonsradius».

Jeg vil bare påpeke at selv om det er dyrere å handle på bensinstasjoner er det ikke lov å kjefte på betjeningen. Som artiklen sa er det ikke akkurat de som tapper alle pengene ut av stasjonen.

Jannickes siste skrik: Hot in the city tonight

Jeg tar en liten pause fra sommerdvalen, bare for å fortelle deg at du er morsom. -Så veit du det, lizzom.

Hahaha! Nei, jeg har lest mer banebrytende nyheter.

Tors siste skrik: Et kort innlegg

Frank: Alt blir kredibelt og verdifullt med en graf eller tre.

Eirin: Det er dustesnakk for det som kommer etter kommaet, tror jeg. Jeg toler det som en tilstand hvor man ikke gidder å vurdere, ma må bare ha.

Jannicke: Bra at du er ditt ansvar bevisst. :D Hva tjener man på bensinstasjon for tida?

Røvis: Det var hyggelig å høre. :)

Tor: Darn tootin’!

Bensinstasjonene får det litt verre nå som alle butikker får tillatelse til å ha søndagsåpent i stedet for noen få. Ellers tror jeg Statoil handler melk på Kiwi, tredobler utsalgsprisen, så vips, har man tjent inn noen spenn. De kan umulig ha samme innkjøpspris som matbutikkene.

Men det som irriterer meg ved bensinstasjoner er den endeløse køen med folk som skal ha pølser i alle slags flotte og unødvendige varianter. Spesielt når det bare står en bak disken.

Jeg mener å huske at det var noe sånt som 105 kr timen. Ikke veldig imponerende, for å si det sånn.

Jannickes siste skrik: Hot in the city tonight

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.