Kjære setekamerat

Om du er ca 160 cm høy, har mørkerødt hår ca ned til albuene, en skingrende, høy stemme og en hest som nylig utviklet en slags betennelse i den ene bakhoven – da er sjansen stor for at jeg delte sete med deg på vei mellom Larvik og Oslo søndag formiddag. Jeg har et par gode råd til akkurat deg, og siden jeg ikke er mann nok til å gjøre det mens vi fremdeles er i samme togvogn gjør jeg det her. Det er bare sånn jeg er.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Toget er et flott sted for menneske-studier…

bzas siste skrik: Bloggleseroppskrift

Hehe, så fønni!

Ann Meretes siste skrik: Vil ikkje sova bort sumarnatta

bza: Åpenbart. Jeg syns de store personlighetene kan kjøpe seg biler.

Ann Merete: Du finner glede og moro i uløkka mi? :D

Ja, jeg syntes også det var SÅ irriterende at hun ringte meg på offentlig transport. For en (ei?) tøyte!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.